Nu lezen
De Xiaomi-magnetron ging in de uitverkoop

Twee maanden geleden presenteerde Xiaomi een magnetron op het crowdfundingplatform. Sinds gisteren is de kachel officieel te koop en verzonden naar klanten die eerder het product hebben gekozen. Xiaomi bereidde een kleine bonus voor mensen die besloten om een ​​bestelling te plaatsen tijdens sociale financiering. De huidige prijs is ongeveer 50 yuan, $ 8 hoger dan bij het verzamelen van de benodigde hoeveelheid geld.

Magnetron van Xiaomi

Magnetron van Xiaomi

Het is gemaakt in een retro-stijl die bij mij past. Het heeft veel afronding en reliëf. De magnetron is uitgerust met een klein LED-display, 6 verchroomde ronde knoppen en een chromen tijdinstelknop. De kachel is klein, hij heeft slechts 18 liters capaciteit. Magnetron met thermisch vermogen 700W werd geleverd door Toshiba, het is de vijfde generatie van de Japanse bedrijfslamp. De knoppen worden gebruikt om het juiste werkprogramma te selecteren, minus dat de beschrijving van het programma in het Chinees is.

Magnetron van Xiaomi

Het voedsel wordt verwarmd in 360-graden, het fornuis kan elke soort vlees aan. Wit, rood, vis. De deuren worden geopend met een 93-hoek, met behulp van een verchroomde handgreep. De afmetingen van de magnetronoven zijn 457 mm x 381 mm x 283 mm en het gewicht is 10,5 kg.

Xiaomi Mijia QCooker Kitchen Retro Magnetron kost 449-yuan in China, $ 67.

Magnetron van Xiaomi

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top