Nu lezen
Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]
Xiaomi Mijia Quartz horloge

Drie weken geleden presenteerde Xiaomi een quartz horloge met slimme functies. Idealiter schoten ze zichzelf in een vrije ruimte op mijn hand, na het testen Amazfita 2S i Mi Band 3Ik heb niets gedragen. Ik ben momenteel aan het wachten op de nieuwe Apple Watch en ik kijk graag naar een meer klassieke versie van Xiaomi.

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Het klassieke horloge is niet meer zo elegant verpakt als de Amazfit 2, meer in de stijl van Apple en zijn producten. Op de voorzijde ziet u de grafische weergave van het product dat zich binnenin bevindt, de andere kant toont de parameters van het horloge.

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

In de doos, behalve het horloge, is er alleen een handleiding in het Chinees. Op de foto's lijkt het horloge zwart, het is grijs, ik heb helaas voor deze versie gekozen. Aanvankelijk besloot ik om een ​​zwart model te gebruiken, ik vond een goedkopere aanbieding en veranderde in grijs ..

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Eerste indruk? Ik ben teleurgesteld over de kleur, naar mijn mening lijkt het op een vrouw, het is te delicaat. Het is absoluut meer naar mijn smaak Amazfit 2S.

Twee grote tips geven het huidige uur aan en minder dan het aantal stappen dat gedurende de dag is genomen. Het heeft slechts één knop aan de rechterkant voor het koppelen van het horloge met een smartphone. Het quartz horloge maakt verbinding met zowel iOS als Android.

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

De laatste drie foto's laten de exacte kleur van het horloge zien, zoals ik al zei, is grijs. Ik heb de zwarte versie niet live gezien, maar ik denk dat het er veel beter uit zou zien, tenminste in een man. Maakt verbinding met de Mi Home-applicatie, niet met Mi Fit. De vrouwen die de band dragen om hun voetstappen te meten, zullen zeker tevreden zijn met het quartzhorloge.

Voor mij, de komende weken met een intelligent kwartshorloge van Xiaomi, zullen we zien hoe het werkt. Ik bestelde het horloge in de winkel Banggood.com.

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Kijk het horloge aan het kalibreren. Het wordt uitgevoerd door de toepassing die de juiste stad selecteert en de tips zelf draaien naar de juiste tijd die zich momenteel in de stad bevindt.