Nu lezen
Nachtlampje Xiaomi - Wi-Fi-versie [uitpakken]

Een van de eerste Xiaomi-verlichtingsproducten onder het merk Yeelight was de nachtlamp - Xiaomi Yeelight-bedlamp. Het had één min, het communiceerde alleen met de smartphone via Bluetooth. Helaas konden we geen scènes maken met betrekking tot de rest van de apparaten. Het Xiaomi-nachtlampje is vernieuwd en wifi is toegevoegd.

De nieuwe versie van het Xiaomi-nachtlampje heeft hetzelfde uiterlijk als de originele versie, de vorm van de buis. Het is iets hoger, en breder, het gewicht bleef ongewijzigd. Het verschil zit ook in de kleur van de metalen ring aan de onderkant. De Bluetooth-versie had zilver en de wifi-versie heeft "goud".

Het wordt mogelijk gemaakt door 230V, maar de stekker is Chinees en u moet een adapter gebruiken. We kunnen vrij kiezen welke kleur moet schijnen van 16 miljoenen. De stroom is 10W en de kleurtemperatuur is van 1700-6500K. Review binnenkort.

Zie ook
Handvat voor Xiaomi-1 push-ups

uitpakken

Nachtlampje XiaomiNachtlampje XiaomiNachtlampje XiaomiNachtlampje XiaomiNachtlampje XiaomiNachtlampje XiaomiNachtlampje XiaomiXiaomi Yeelight-bedlampjeXiaomi Yeelight-bedlampjeXiaomi Yeelight-bedlampjeXiaomi Yeelight-bedlampjeXiaomi Yeelight-bedlampjeXiaomi Yeelight-bedlampje

Xiaomi Yeelight-bedlampje

Scroll To Top