Nu lezen
Lervana Tens Pulse Therapy Massage Machine - hulp voor het lichaam

LERAVAN TENS Pulse Therapy Massage Machine

Zijn tijd in telemarketing voorhoede vierden de prachtig apparaat dat op het lichaam werd gezet en het gebruik van elektrische zenuwstimulatie resulteerde in "werk" spieren. Na een paar maanden van het lichaam eruit zou zien na de sportschool, zonder een druppel zweet. Misschien hebben sommigen van jullie deze wonderen gekocht? Of ken je iemand? Lervana Pulse Tens Massagetoebehoor Machine uit Xiaomi is een soortgelijk product in premisse, maar niemand duwt ons niet sprookjes, dat "przypakujemy." Het heeft strikt helende eigenschappen.

Lervana Pulse Tens Massagetoebehoor Machine helpt het lichaam te ontspannen, dankzij de technologie TENS of transcutane elektrische stimulatie heeft vele nerwów.Zastosowań: behandeling van pijn, de behandeling van spieratrofie, herstelt motorische functie, vermindert de vermoeidheid, helpt om te ontspannen.

uitpakken

De doos is stevig, gemaakt van dik karton, een groot verschil met het apparaat voor aromatherapie dat ik onlangs heb beschreven, natuurlijk aan de positieve kant van de stimulator.

Binnen is ook beter, alles is netjes gerangschikt. Een nauwkeurig ontworpen ruimte.

LERAVAN TENS Pulse Therapy Massage Machine

Binnenin bevinden zich een massageapparaat, elektrodenset, opbergplaat, opbergdoos, oplaadkabel en handleiding in het Chinees.

Het opladen gebeurt via de micro-USB-poort, je hebt een oplader nodig van je telefoon. Drie uur opladen is voldoende voor een massage van 15minuten voor een week.

Lervana Tens Pulse Therapy Massage Machine heeft 10-intensiteit in 5-modi, bepaald door Xiaomi als volgt: automatisch, massage, druk, kneden en impact. We schakelen tussen modi met de knop op de bovenkant van het apparaat. Als u de 2 twee seconden ingedrukt houdt, wordt de camera aan / uitgezet en verandert de modus kort. + en - aan de voorzijde worden ze gebruikt om de "kracht" van de massage te reguleren.

Hoe werkt het?LERAVAN TENS Pulse Therapy Massage Machine

We fixeren het apparaat op de set elektroden en we kunnen een massage starten, we moeten de stimulator "vasthouden" aan ons lichaam. Houd echter dit verkeerde woord in dit geval vast. De stimulator houdt het lichaam vast met een speciale gel / lijm die na de foto het lichaam niet laat kleven. Na de massagesessie is de huid glad, net als vóór de massage. Xiaomi verklaart dat u de sets elektroden voor nieuwe moet vervangen nadat 50 heeft gebruikt.

In het begin besloot ik om de binnenkant van de onderarm te masseren. Ik heb gelijmd en aangezet, met de eerste kracht van de massage, voel ik me een puls "verspreid over mijn spieren". Toen ik mijn macht verhoogde, zorgden mijn impulsen ervoor dat mijn hand "mijn leven leefde", terwijl ik onwillekeurig mijn arm in mijn elleboog boog. Toen besloot ik om in de nek te blijven, en hier was ik blij met de massage. Het was leuk om zich rond de nek te verspreiden, na een hele dag werken werkt de computer heel goed. Een groot voordeel is het zeer compacte formaat van het apparaat.

Ik kocht mijn moro-versie in de winkel Gearbest voor 16 $ in de promotie, maar dit is momenteel duurder. de promotie versies zijn beschikbaar in een ander ontwerp.

2 reacties
  • Een dergelijke opmerking - omdat de elektrode niet meer aan het lichaam wil blijven plakken en er geen duidelijke "tekorten" in de lijm zijn die genoeg zijn om onder het warme water te smokkelen en te wachten tot deze opdroogt - geeft volledige efficiëntie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top