Nu lezen
De gelimiteerde editie van Mi Band 3 en Amazfit Bip Lite ter gelegenheid van het Xiaomi-debuut op de beurs

Een paar dagen geleden maakte Xiaomi zijn debuut op de Hong Kong Stock Exchange. Voor deze gelegenheid, de vierde fabrikant van smartphones ter wereld, besloot Xiaomi om een ​​speciale editie van de Xiaomi Mi Band 3 en het Amazfit Bip Lite-horloge te maken.

Beperkte editie van Mi Band 3 en Amazfit Bip Lite

Beperkte editie van Mi Band 3 en Amazfit Bip Lite

Het verschil met de standaardversie van zowel de Mi Band 3-band als het horloge is klein. Het aantal 1810 zit op de siliconenband, het is de Xiaomi-aandelenmarktcode. Het is niet bekend of de interface ook wordt gewijzigd. Beperkte editie van Mi Band 3 en Amazfit Bip Lite

Zie ook

Als een van u de bovengenoemde producten niet kent, zijn er al recensies om te lezen. Beide bands Mi Band 3evenals een horloge Amazfit Bip Lite. Beide producten die ik ten zeerste aanbeveel, vervullen idealiter hun functies. Naar mijn mening ziet Mi Band 3 er beter uit en heeft Bip Lite meer functionaliteit. Momenteel is de marktprijs voor de Mi Band 3-armband vrij hoog omdat deze onlangs is verkocht en er veel vraag naar is. Het is de moeite waard om te overwegen of er tientallen gouden exemplaren aan het horloge moeten worden toegevoegd.

Scroll To Top