Nu lezen
Xiaomi Viomi-koelkast met 21-display

Wie van jullie herinnert zich de Xiaomi koelkast die ik vier maanden geleden presenteerde? Ik zou het willen kopen, maar er is geen gek Chinees genoeg om koelkasten naar Europa te sturen in de detailhandel, ik kan er altijd van dromen. Gisteren heeft Xiaomi nog een Xiaomi Viomi-koelkast gelanceerd en het is een veel groter model, het touchscreen zelf heeft 21 inch.

Xiaomi Viomi koelkast met 21 inch-display

Xiaomi Viomi koelkast met 21 inch-display

De afmetingen van de nieuwe koelkast zijn 1780 mm x 636 mm x 836 mm. Capaciteit is 450 liters, 273 liters voor de koelkast en 177 liters voor de vriezer. De gebruikte motor geeft heel weinig ruis af, alleen 38 dB. Het heeft wat ik het leukst vind, dat wil zeggen, een dubbele deur. Het is uitgerust met een groot 21 inch-aanraakscherm met Full HD-resolutie. Het kan dienen als een video-entertainmentcentrum voor de keuken. De koelkast heeft ook telefoontoepassingen om de temperatuur in beide kamers te regelen.

Xiaomi Yunmi koelkast met 21 inch display

De koelkast heeft Mi Home en natuurlijk heeft het WiFi. Hiermee bedient u alle apparaten van Xiaomi thuis. Het heeft ook een ingebouwde stemassistent "koelkastlicht in de keuken en start Roborock", "koelkastgordijn in de woonkamer, zet de verlichting aan in de filmmodus en start de projector". Helaas kan ik er alleen maar van dromen. De stemassistent werkt alleen in het Chinees. Ik vraag me af wie het sneller zal introduceren in het Pools, Xiaomi of Apple?

Xiaomi Yunmi koelkast met 21 inch display

De Xiaomi Viomi-koelkast met 21-inch display met een capaciteit van 450 liter was in de winkel geprijsd Youpin op 5999 yuan, $ 900. Verzending naar eerste klanten begint op 15 augustus.

Scroll To Top