Nu lezen
De nieuwe slimme Xiaomi Yunmi-koelkast met 21 inch-display

Wie van jullie herinnert zich de Xiaomi koelkast welke heb ik vier maanden geleden geïntroduceerd? Ik zou het graag kopen, maar ik heb niet genoeg gekke Chinezen om retail koelkasten naar Europa te sturen, ik kan er ooit over dromen. Gisteren lanceerde Xiaomi nog een Xiaomi Yunmi koelkast en het is een veel groter model, het touchscreen zelf heeft 21 inches.

Xiaomi Yunmi koelkast met 21 inch display

Xiaomi Yunmi koelkast met 21 inch display

De afmetingen van de nieuwe koelkast zijn 1780 mm x 636 mm x 836 mm. Capaciteit is 450 liters, 273 liters voor de koelkast en 177 liters voor de vriezer. De gebruikte motor geeft heel weinig ruis af, alleen 38 dB. Het heeft wat ik het leukst vind, dat wil zeggen, een dubbele deur. Het is uitgerust met een groot 21 inch-aanraakscherm met Full HD-resolutie. Het kan dienen als een video-entertainmentcentrum voor de keuken. De koelkast heeft ook telefoontoepassingen om de temperatuur in beide kamers te regelen.

Xiaomi Yunmi koelkast met 21 inch display

De koelkast heeft Mi Home en natuurlijk heeft het WiFi. Hiermee bedient u alle apparaten van Xiaomi thuis. Het heeft ook een ingebouwde stemassistent "koelkastlicht in de keuken en start Roborock", "koelkastgordijn in de woonkamer, zet de verlichting aan in de filmmodus en start de projector". Helaas kan ik er alleen maar van dromen. De stemassistent werkt alleen in het Chinees. Ik vraag me af wie het sneller zal introduceren in het Pools, Xiaomi of Apple?

Zie meer

Xiaomi Yunmi koelkast met 21 inch display

Xiaomi Yunmi koelkast met 21 450 liter 5999-liter display is geprijsd op 900 yuan, $ 15. Verzending naar de eerste klanten start op augustus XNUMX.