Nu lezen
Xiaomi-luchtbevochtiger, vernietigt 98,8% bacteriën.

Xiaomi Smart Ultrasone luchtbevochtiger

Vorig jaar kocht ik een luchtreiniger van Xiaomi, het was een hit. Heeft perfect te maken met smog, onzuivere lucht in ons mooie Polen. Hij was erg populair en bezoekt nu veel Poolse huizen. Ik besloot om "zijn broer" uit China te halen, namelijk de luchtbevochtiger - Xiaomi Smart Ultrasonic Humidifier.

In het begin zal ik u de voordelen tonen van het hebben van een luchtbevochtiger:

  • reinigt de lucht van bacteriën, waardoor het risico op infecties in de winter en allergie in de lente wordt verminderd. Kortom, bacteriën en virussen presteren niet goed als de lucht op de juiste manier bevochtigd is.
  • de huid wordt meer "levend". Koude en droge lucht, veroorzaakt uitdroging, schilfering en versnelde huidveroudering.
  • droge lucht "droogt uit" de sinussen. Werk je in een kamer met airconditioning en heb je problemen met sinussen? Air-conditioning droogt de lucht, het plaatsen van een luchtbevochtiger in de slaapkamer zal helpen in de strijd tegen baaien en snurken. Het einde ook met een lage stem na het ontwaken.
  • potplanten houden ook niet van droge lucht, doe het in een Amazon appartement 😉
  • heb je het koud? Zoek de andere helft, koop een deken of luchtbevochtiger. Bij lage luchtvochtigheid hebben we het gevoel dat het kouder is in de kamer.

Hoe gaat de Xiaomi-luchtbevochtiger ermee om? Laten we naar de ster van de inzending van vandaag gaan.

Budowa

De Xiaomi Smart Ultrasone luchtbevochtiger bestaat uit vier delen. Covers, 3,5L waterkan, voeding en onderdelen met een lamp die verantwoordelijk is voor het vernietigen van bacteriën. UVGI-lamp gebruikt ultraviolette desinfectie, maakt sterilisatie van 98,8% bacteriën mogelijk. De voeding is om veiligheidsredenen op de kabel geplaatst en niet in het apparaat ingebouwd zoals in het geval van een luchtreiniger. Water + 230V is niet de ervaring die we zouden willen ervaren, de voeding verandert de spanning van 230V naar 34V. In het geval van een luchtreiniger van Xiaomi, adviseerde ik u om de stekker uit te trekken en een normale, Europese te plaatsen. Je hebt me geleerd over de plug-in, als papaverzaadcake, ik kende zo'n plug niet. Het netsnoer wordt beëindigd met de zogenaamde klaver - dezelfde oplossing heeft laptopladers. Het enige wat u hoeft te doen is een kabel kopen en u hoeft niets te doen. Afmetingen van de bevochtiger 33.6cm x 20.7cm en 3,5litra water.

Alle knoppen die de luchtbevochtiger bevat bevinden zich in het laatste deel van het apparaat. Aan de voorzijde bevindt zich een knop voor het handmatig wijzigen van de bevochtigingskracht. Op de achterkant een knop om de draadloze verbinding met de router te resetten. Er zijn vier LED's aan de voorkant van het apparaat. De top drie informeert hoe krachtig de luchtbevochtiger werkt en de laatste is verbonden met de router. Wifi werkt op de 2,4Ghz-frequentie.

Xiaomi luchtbevochtiger

Het apparaat zoals dit Xiaomi-product is zeer zorgvuldig gemaakt, elke aanpassing van de elementen is perfect. Xiaomi heeft al bewezen dat de luchtreiniger het decor niet hoeft te misvormen, de luchtbevochtiger bevestigt dit proefschrift ook.

toepassing

De Xiaomi Smart Ultrasonic Humidifier mengt zich op natuurlijke wijze met de Xiaomi MiHome-ecosysteemtoepassing. In het hoofdmenu kunnen we zien welke vochtigheid de omgeving en temperatuur heeft. Hieronder zijn drie opties. We kunnen aan / uit zetten, de kracht instellen van hoe de luchtbevochtiger werkt (1,2,3) en met de timer kunt u bepalen hoe laat het moet werken. Als we de vinger van onder naar boven verplaatsen, zien we een extra optie. Het belangrijkste is om te definiëren welke vochtigheid de luchtbevochtiger moet onderhouden. Er zijn vijf compartimenten beschikbaar, we kunnen niet meer regelen. De optimale vochtigheid is tussen 40-60% lagere of hogere waarden zijn ongunstig.

Toen ik het apparaat thuis inschakelde, gaf het de vochtigheid aan bij 41%, ik definieerde de gewenste waarde 50% en stelde het vermogen maximaal in - 3. Hij werkte een minuut, misschien twee, bereikte heel snel 50% - ik had zelfs geen tijd om te genieten van het uitzicht op koude waterdamp 😉 Het apparaat is erg stil, met het niveau 1-2 praktisch onmogelijk om te horen. Pas als we het maximale vermogen inschakelen, hoor je dat er iets in de omgeving werkt, het is nog steeds onder 42dB.

xiaomi luchtbevochtigermijn huis

Zie ook
Xiaomi-portemonnee

Met de MiHome-toepassing kun je scènes maken, dankzij welk apparaat de tweede reactie veroorzaakt, in het geval van een luchtbevochtiger is er maar één optie beschikbaar, naar mijn mening totaal onnodig. Als de luchtvochtigheid 70% overschrijdt, is er X. Ik kan de scènes voor de luchtbevochtiger niet zien als we de luchtvochtigheid overschrijden en wat dan? zet de camera aan? zal licht schijnen? stuurt een melding naar de telefoon? Dit is een onafhankelijk apparaat, ik kan geen praktisch gebruik van de scène bedenken.

Een korte film die de actie toont.

Stroomverbruik.

Sommering

Xiaomi zet opnieuw onze gezondheid op, dankzij het gebruik van ultraviolette desinfectie, bevochtigt de luchtbevochtiger zeer effectief bacteriën. Meestal hebben luchtbevochtigers geen UVGI-technologie, alleen een container gevuld met water, die onder invloed van hitte verdampt, dergelijke apparatuur doodt de batterij niet, maar creëert in feite betere omstandigheden voor hen. De luchtbevochtiger in mijn huis vond een plaats in de slaapkamer, een betere nachtrust. Nogmaals bedankt Xiaomi voor een goed product. 🙂

U kunt Xiaomi Smart Ultrasonic Humidifier in de winkel kopen Gearbest.com

Scroll To Top