Nu lezen
Lucky Bag Gearbest - een kat in een zak kopen, het is het waard?

gelukstas gearbest

Winkel Gearbest.com zo nu en dan te koop Lucky Bag dwz. kat in een zak. We betalen voor de zak waarin we niet weten wat is, we zien alleen het aantal en de categorie van het product, bijvoorbeeld smart electronic, drone, xiaomi, huis & tuin. Ik heb een tas gekocht voor 18,5 $ uit de categorie "XIAOMI Electronics". Alleen als we zien wat we hebben gekocht, wat heb ik dan ontvangen?

Mijn zak had helaas meer pech dan geluk. ik kreeg overstromingssensor Xiaomi, wat 13 $ waard is, heb ik 5 $ te veel betaald.

Zie ook

Het kopen van Lucky Baga was niet mijn zakelijke leven, ik hoop dat je de betere zakken hebt gevonden. Of misschien brengt deze sensor u op de hoogte van onverwachte overstromingen thuis, maar het heeft geluk 🙂

Als iemand geïnteresseerd is in de sensor, onthoud dan dat het een apparaat is dat via Zigbee communiceert en daarvoor nodig is Gateway.

2 reacties
  • En of we bij de aankoop van LB in het geval van synchronisatie van berichten door Messengerze geen informatie ontvangen over willekeurig geselecteerde apparatuur? Ik heb net twee LB-items gekocht en in beide meldingen over een specifiek item 😉

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top