Nu lezen
De slechtste slaapmonitor die ik heb gebruikt - Lunar Sleep Sensor

Lunar Sleep SensorIk hou ervan mijn leven te volgen met behulp van nieuwe technologieën om mijn eigen informatie te verbeteren, om mijn gezondheid te verbeteren op basis van de slaapuren of het aantal gereisde stappen. Waarom is het kussen onder de Xiaomi-kussen naar mijn mening een slechte manier om de slaap te controleren? Nodigt u uit om binnen te gaan.

Ik gebruikte vooral slimme bands zoals Jawbone UP / UP2, beide versies waren verschrikkelijk. Toen had ik een armband van Xiaomi - Mi Band, veel betere kwaliteit. Ik heb ook geprobeerd Apple Watch te gebruiken, maar omdat het elke dag moet worden opgeladen, was het ongemakkelijk. Ik had overdag geen tijd om hem aan te sluiten voor het opladen, dus ik ging terug naar het dagelijkse opladen tijdens het slapen. Daarom heb ik mijn slaap niet een tijdje gevolgd. Apple Watch voldeed elke dag het beste aan mijn verwachtingen als een slimme band, en het dragen van mij, bijvoorbeeld Banda als een tweede, of het alleen aantrekken voor de nacht leek me zinloos. Enige tijd geleden kwam ik op het internet op een slaapmonitor van Xiaomi die onder het kussen werd geplaatst, ik merkte dat het iets voor mij was en ik kocht een Lunar Sleep Sensor.

Lunar Sleep SensorDe sensor reikt tot een mooie plastic behuizing, zodat je hem altijd mee kunt nemen tijdens je reis. Het apparaat heeft een diameter van een blikje en weegt heel weinig, alleen 12g. Het heeft één knop onderaan voor koppeling met een smartphone en een Micro-USB-poort om op te laden. Het werken aan een batterij is ongetwijfeld een voordeel van het apparaat, het duurt tot 90-dagen. Het tweede grote voordeel is communicatie via Wi-Fi, waardoor het apparaat zichzelf synchroniseert met de telefoon. Ik gebruik een gewicht dat alleen via Bluetooth verbinding maakt en het is een grote minpunt.

MiHome Lunara SleepHelaas zijn de voordelen van de Lunar Smart Sleep Sensor voorbij. Software is het grootste probleem. De slaapsensor kan worden gekoppeld in de MiHome-app, maar ondanks de nieuwste versie van de sensorsoftware en -toepassing, worden de statistieken niet altijd naar onze telefoon verzonden, zodat we soms "gaten" in de hitlijsten hebben. Overstapeling, in statistiek is er ook een verschuiving van -6-uren in verhouding tot de Poolse tijd.

De Lunar Smart Sleep Sensor-statistieken zijn ook te zien in de 12Sleep-toepassing die al Poolse tijd bevat en naar mijn mening beter leesbare kaarten heeft. Er is echter nog steeds veel aan het uiterlijk van gegevens uit de FitBit-toepassing - volgens mij het patroon in de context van monitoringstappen en slaap. Een interessante optie in 12Sleep is het vermogen om ontspannende muziek te spelen die ons helpt in slaap te vallen. Helaas kan de sensor niet bepalen wanneer we al in slaap zijn gevallen en zal hij pas na de door ons gedefinieerde tijd 15,30 of 45 minuten uitschakelen.

12Sleep
12Sleep

Wat gebruik ik nu?

Zie ook
xiaomi ai luidspreker

Gisteravond heb ik geslapen met de Amazfit armband (functioneert hetzelfde als MiBand) en naar mijn mening is de presentatie van de verzamelde gegevens veel beter! Over een tijdje zal ik precies beschrijven hoe ik Amazfit en MiBand 2 oordeel.

MiFit 3.0 Amazfit
MiFit 3.0

Sommering

Als u op zoek bent naar een goedkope slaapmonitor, raad ik u aan om een ​​MiBand-armband te kopen. Als u niet geïnteresseerd bent in slimme polsbandjes en u wilt niet aan de sensor denken, ga dan gewoon naar bed en accepteer dat uw slaap soms niet wordt geregistreerd - Lunar Smart Sleep Sensor is een goede keuze. Als u echter op zoek bent naar een zeer goede slaapmonitor en u hebt wat meer geld, stel ik voor dat u FitBit-producten bekijkt. Lunar Sleep Sensor is een ander Xiaomi-product dat ik niet met een zuiver hart kan aanbevelen, ik hoop dat het aantal slechte producten niet drastisch zal toenemen 🙂

Reactie bekijken (1)
  • Welnu, alleen Beurer SE 80 werkt met slaapsensoren. Ik heb veel gecontroleerd. Alle polsbandjes, horloges zijn slechts gadgets. De SE 80 registreert hartslag, ademhaling en bewegingen. Goed zacht en we hebben vrij betrouwbare gegevens. Ik zou aanraden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top