Nu lezen
LYU Light Travel Micro - Xiaomi presenteert een uitstervend product

Tas voor de camera

Digitale camera's worden zonder twijfel langzaam een ​​ding van het verleden. Binnenkort zijn er alleen geavanceerde modellen voor professionals. top smartphones hebben camera's die prachtige foto's maken, 97% van de mensen in de wereld is genoeg. Het is geen probleem dat de foto's die met een smartphone zijn gemaakt, worden afgedrukt of naar de tv worden verzonden en aan vrienden worden getoond. Over drukwerk en foto's gesproken, ik heb een draagbare Xiaomi-printer besteld, ik wacht tot het komt. Ondanks de verdwijnende trend besloot Xiaomi om een ​​cameratas met de naam LYU Light Travel Micro op de markt te brengen

LYU Light Travel Micro

LYU Light Travel Micro

Zie ook
xiaomi 1080p

De belangrijkste taak van een fototas is handig en veilig transporteren. Het Xiaomi-product is gemaakt van een combinatie van vezelmateriaal en textiel. Het is bestand tegen dagelijkse regenval, het is bestand tegen spatten. Kan met een speciale riem aan de schouder worden gedragen of opgehangen. Binnenin bevindt zich een 10mm-schuim dat schokken absorbeert en tevens bescherming biedt tegen compressie. Aan de zijkanten zijn er twee kleine zakken met ritssluitingen. Perfecte opslag voor de batterijlader. Er is een speciale verborgen zak op de achterwand. Een plaats waar u een betaalkaart, ID-kaart of een poort kunt verbergen.

LYU Light Travel Micro wordt verkocht tegen 239 yuan, $ 37. Het is verkrijgbaar in drie kleuren: geel, donkerblauw en de kleur van verrot groen? militair groen? Eén ding is zeker, het is een product dat ik absoluut niet zal kopen.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top