Nu lezen
MADV Mini Panoramic Camera, een nieuwe gadget voor je smartphone.

Gisteren presenteerde Xiaomi op het crowdfundingsplatform een ​​nieuw product, de 360-breedbeeldcamera bevestigd aan de smartphone via de USB-C-poort. De MADV Mini Panoramacamera is uitgerust met twee 13-megapixelcamera's.

MADV Mini Panoramische Camera

MADV Mini Panoramic Camera = hoge resolutie foto's

De panoramische camera is uitgerust met twee 13 megapixelcamera's en een dubbele groothoeklens met 210 ° kijkhoek. Panoramische afbeeldingen worden gemaakt in hoge resolutie 5K (5276 x 2688) in JPEG-indeling en films in 1920 x XUMMX-resolutie bij 960-frames per seconde. Het heeft een panoramische elektronische beeldstabilisatie. Er zijn ook verschillende opnamemodi beschikbaar, zoals het populaire visoog. We beheren het apparaat in de Madv Mini-toepassing. U kunt panoramische foto's en video's bekijken en bewerken en op verschillende manieren (SMS, Facebook, Twitter) delen met een enkele klik van het leven in de 30-graden die we rond zien. Door integratie met YouTube kunt u breedbeeldbeelden live voor iedereen delen, misschien een nieuwe trend voor live-vloggers?

MADV Mini Panoramische Camera

Het apparaat is plug and play, dat wil zeggen dat het voldoende is om verbinding te maken met een smartphone en het werkt. Het grote pluspunt van de camera is een zeer compact formaat, het is de grootte van de wijzerplaat en een zeer laag gewicht, gewoon 24g.

Panoramische camera 360-graden voor iedereen

De MADV Mini-panoramacamera was geprijsd op 399-yuan, rond $ 61. De prijs is aantrekkelijk, concurrerende producten kosten 2x meer. Het blijft wachten tot ik op de markt kom.

Als je geïnteresseerd bent in kopen, volg dan de promotiepagina deals.pokoleniesmart.pl, er zijn vaak kortingsbonnen voor nieuwe producten.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top