Nu lezen
Magische kubus Xiaomi, Xiaomi Magic Controller

Xiaomi Magic Controller

Xiaomi heeft al knoppen waarmee je je slimme huis kunt bedienen, en wat als de dubbele knoppen niet genoeg voor ons zijn? De magische kubus Xiaomi komt met de hulp. "Laten we charmeren" met de Xiaomi Magic Controller.

Magische kubus Xiaomi

Xiaomi Magic Controller is gemaakt van plastic en heeft de afmetingen 45x45x45mm. Het heeft geen knop. U kunt slechts één zijde van het vierkant openen om de batterij te vervangen. Het apparaat werkt via Zigbee en daarom is het noodzakelijk om te hebben intelligente centrale eenheid thuis van Xiaomi, maar het heeft ook zijn voordelen. De Zigbee-module heeft een zeer laag stroomverbruik, dus de kubus kan twee jaar op één CR2450-batterij werken, de batterij is over het algemeen in Polen verkrijgbaar. Er is geen probleem om een ​​nieuwe te kopen als je het nodig hebt.

Xiaomi Magic Controller

toepassing

De magische kubus van Xiaomi vormt traditioneel een koppeling in de MiHome-applicatie door op + te drukken en de Xiaomi Magic Controller te selecteren. Vanwege het feit dat er geen knop op het apparaat zit, schudt u de kubus in de volgende stap. Na een paar seconden, zal de kubus correct verbinden met onze centrale eenheid.

Waar is de magie? Het is tijd om door te gaan met de configuratie. De kubus is uitgerust met een driepunts gyroscopische sensor die onze enkelbewegingen vastlegt. Er zijn zes opties gedefinieerd waarop deze reageert. Het enige wat u hoeft te doen, is een van hen kiezen in de MiHome-applicatie en bepalen wat er vervolgens moet gebeuren, bijvoorbeeld verlichting van het licht, het uitschakelen van de muziek, zuiveraar, wat we bepalen, hangt alleen van ons af.

De bewegingen waarop de Xiaomi Magic Controller reageert. (GIF)

1. Rotatie van 90-graden

Xiaomi Magic Controller

2. Rotatie van 190-graden

Xiaomi Magic Controller

3. verschuiving

Xiaomi Magic Controller

4. omwenteling

Magisch bot Xiaomi

Zie ook
Xiaomi bewegingssensor

5. Dubbele stoot op de tafel

Magisch bot Xiaomi

6. schudden

Magisch bot Xiaomi

Sommering

De Xiaomi Magic Controller werkt precies, er zijn geen problemen om fouten te maken. Het werkt heel goed op een bureau, een bank of een nachtkastje. Ben je al op de bank voor de tv gaan zitten en heb je de lichten in de gang niet uitgeschakeld? Eén beweging van de enkel. Veranderen van de verlichting naar "filmvertoning" van de tweede kubusbeweging. Einde van het bekijken en u wilt de verlichting schakelen en de TV-stroomstrip uitschakelen? Derde beweging, er zijn nog drie opties. Als uw slimme thuissysteem van Xiaomi al uit meerdere apparaten bestaat, heeft de kubus goede mogelijkheden om ze te bedienen.

Xiaomi Magic Controller Ik kocht in de winkel Yoshop.com voor minder dan 13 $, nu is de promotie helaas voorbij en kost 19 $. haring mijn kantIk zal informatie toevoegen als het opnieuw tegen een lagere prijs is.

Reactie bekijken (1)
  • Ik ben een beetje bevooroordeeld, maar de Aqara-miniknop is waarschijnlijk gemakkelijker te beheersen. Hoewel je moet toegeven dat de kubus er magisch uitziet. Het is ook in verschillende kleuren, dus je kunt er meerdere hebben en ze niet verwarren.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top