Nu lezen
Een handmassageapparaat is een nieuwigheid op YouP van PMA

Werk je veel voor een computer? Van de constante beweging van de muis of het typen op het toetsenbord, zijn je handen traag? Het bedrijf Anhui Yuhang Pai Meng Health Technology CO., Ltd waartoe het merk PMA behoort, heeft een oplossing gevonden. Een handmassageapparaat dat je spieren zal ontspannen na hard werken!

De stimulator meet 310 mm x 158 mm x 112mm en weegt tot 1 kg. Het apparaat heeft een functie waarvan ik houd, d.w.z. draadloos werk. Het wordt geleverd door een ingebouwde batterij met de 2000 mAh-capaciteit. Ik haat het snoer, het bonkt overal en als het ergens in verstrikt kan raken, zal het zeker gebeuren (bijvoorbeeld koptelefoons en deurgrepen). Een ander pluspunt is de type C USB-poort die wordt gebruikt voor het opladen, meestal gebruik ik meestal het omgekeerde.

Binnenin het apparaat bevindt zich een luchtkussen dat honderden stoten heeft die verantwoordelijk zijn voor het masseren van de vingers en pols. Bovendien wordt de binnenhand verwarmd met grafeen, dit zou de ontspanning van spieren en zenuwen in de hand moeten bevorderen.

Ik schrijf eerlijk gezegd dat ik niet de noodzaak zie om mijn handen in mijn leven te wrijven ... maar misschien is het een behoefte die ik niet besef tot ik het probeer? De situatie is vergelijkbaar met die van een automatische versnellingsbak in de auto, die niet de mogelijkheid had om een ​​handleiding te besturen, die niet terug wilde naar het voortdurend verplaatsen van de ajak en het indrukken van de koppeling.

De massageapparaat van de PMA bevindt zich momenteel in de financieringsactie. Door 4 dagen verzamelde 350% van het vereiste bedrag, tot het einde van de verzameling zijn er nog steeds 10 dagen. Verzending naar eerste klanten begint op 21 in juli, 2019-jaar. De massager was geprijsd in China op 299 yuan, $ 44.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top