Nu lezen
Mi Band 3 vanaf morgen in de uitverkoop - meer dan 700 duizend boekingen

xiaomi mi band 3

Toont de Xiaomi Mi Band 3-wereld vond plaats op 31 mei op de Xiaomi-conferentie in Shenzen. Morgen, 5 dagen na de première, gaat de band naar de officiële uitverkoop. Bij Mi Home kun je een armband reserveren, momenteel is het nummer via 700 000-reservering. De belangrijkste factor voor Mi Band 3 is prijs, het brengt alleen 169-yuan of $ 26. Twee dagen geleden informeerde ikdat de eerste verkoop van de nieuwe virtual reality-bril Xiaomi Mi VR Standalone die werd gepresenteerd tijdens dezelfde conferentie als de fit-band heeft geduurd .. 240 seconden. In die tijd verkocht Xiaomi 100 duizenden stuks. Dit Mi Band 3-resultaat moet binnen enkele seconden worden bereikt.

De band Mi Band debuteerde in de wereld op 2014 van het jaar, sindsdien heeft het miljoenen fans over de hele wereld gewonnen. Het enige wat u hoeft te doen is kijken naar het aantal Xiaomi Mi Band 2-apparaten dat in de winkel wordt verkocht Banggood, via 100tys. Xiaomi heeft al drie edities van Mi Band uitgebracht en de vierde komt morgen op de markt.

Xiaomi Mi Band 3

xiaomi mi band 3

Xiaomi Mi Band 3 is een verbeterde versie van de tweede generatie band, je kunt eigenlijk zeggen dat de derde. De eerste Mi Band had twee modellen 1 en 1s, het model zs had ook een hartslagmeter. Het nieuwe product heeft een groter scherm met een 0,36-inch, zoals weinig maar in vergeleken met Mi Band 2 is dit een toename van 85%! Op een groter scherm kunt u meer informatie op het scherm plaatsen. In de nieuwe versie kunt u berichten bekijken die de smartphone bereiken of de weersvoorspelling bekijken. Vanwege het grotere Xiaomi-scherm werd ook een grotere batterij ingepakt om dezelfde batterijduur, 20-dagen, te behouden.

Zie ook

In september zal de Xiaomi Mi Band 3 beschikbaar zijn voor de verkoop met een extra, zeer gewenste NFC-module. Het maakt contactloze betalingen mogelijk met behulp van een polsbandje. De versie met NFC zal bij 30 yuan duurder zijn, 199 yuan of $ 31 zijn. Helaas zal alleen MiPay dit ondersteunen, het Chinese equivalent van Google Pay / Apple Pay, zonder betekenis voor ons.

Sklep Gearbest.com hij voegde de blinddoek toe aan het winkelaanbod, hoewel de prijs niet erg bemoedigend is, hebben ze al orders bereikt via 800.

Wil je Xiaomi Mi Band 3 gratis krijgen?

Ik moedig je aan om deel te nemen aan de competitie, om er zijn twee Mi Band 3-polsbandjes, je kunt meer informatie vinden here.

Scroll To Top