Nu lezen
Mi Band 4 officieel met de Poolse taal!
Xiaomi Mi Band 4 Poolse taal

Vandaag, d.w.z. 1 augustus 2019 van het jaar, heeft Xiaomi een software-update uitgebracht voor de nieuwste Mi Band 4. De nieuwe versie van de firmware voegt ondersteuning voor de Poolse taal toe!

Mi Band 4 met Pools

De nieuwste versie van de software heeft het nummer 1.0.5.55 en is beschikbaar via de Mi Fit-applicatie. We raden u sterk aan om de "nog warme" update te installeren en testen.

De upgrade naar Pools is gerelateerd aan de Poolse première van de Mi Band 4 zelf. Vanaf vandaag is het officieel verkrijgbaar in Poolse winkels tegen de adviesprijs van 149 PLN.

We wachtten ongeduldig op de ondersteuning van de Poolse taal. Wat zijn uw indrukken na de update? Schrijf in de reacties 🙂

Uw Xiaomi Mi Band 4 is niet automatisch bijgewerkt naar de Poolse interface? Wacht ..

De update voor delen is progressief, sommige wel en andere niet. Ik controleerde Mi Fit-applicaties op de iPhone en wachtte op de Poolse taal. De hele dag door beproevingen en nog steeds struiken. Vanmorgen, na het starten van de Mi Fit-applicatie en het synchroniseren van de band met de applicatie, werd de Poolse interface automatisch geüpload. Ook als uw armband nog geen update heeft, wacht u gewoon, elk moment en je armband wordt bijgewerkt.

Scroll To Top