Nu lezen
Mi Bedsie Lamp 2 uitpakken. Nachtlampje Yeelight compatibel met HomeKit

Een van de eerste Yeelight-merkproducten die via het Xiaomi-distributienetwerk werden verkocht, was nachtlicht. De lamp communiceerde via Wi-Fi met de toepassing Mi Home en Yeelight.

In het volgende model, Mi Bedsie Lamp 2, heeft de producent ook ondersteuning voor het HomeKit-ecosysteem van Apple toegevoegd. Het nieuwe product kan worden beheerd in drie toepassingen: Mi Home, Yeelight en Home op iPhone.

Mi Bedsie Lamp 2 uitpakken

In de doos met het nachtlampje Yeelight 2 bevindt zich ook de voeding van de 12V / 1A. Als u geen Chinese stekker wilt, kunt u eenvoudig een voeding met dezelfde parameters kopen in uw plaatselijke elektronicawinkel.

In vergelijking met de eerste generatie is het nieuwe model veel breder, maar het is ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Onder de plastic dome bevinden zich RGB-diodes met 9W-vermogen. Wanneer we het bedlampje aan de telefoon koppelen, is het mogelijk in te stellen in welke kleur het via de toepassing moet worden verlicht. Naast kleur kunt u de intensiteit van het licht ook soepel regelen, de waarden worden uitgedrukt als een percentage, 0 als het licht uit is, naar 100% wanneer het vol vermogen schijnt. U bereikt het meeste licht bij het kiezen van neutraal licht, dat wil zeggen de kleurtemperatuur rond 4000K.

U hoeft niet telkens naar de telefoon te grijpen wanneer u de verlichtingsmodus wilt wijzigen. Aan de zijkant van de behuizing bevinden zich tastbare knoppen en een schuifregelaar, waarmee u snel het licht kunt aanpassen aan uw behoeften op een bepaald moment.

Zie ook
Draadloze oplader Xiaomi 20W -7

Mi Bedsie Lamp 2 uitpakken

Mi Bedsie Lamp 2 adviseert om te koppelen met de Mi Home-applicatie. Het product wordt ook automatisch toegevoegd aan de Yeelight-applicatie, die een uitgebreidere interface heeft. Als je een iPhone hebt, wordt aan het einde van de koppeling bij Mi Home je geïnformeerd over de mogelijkheid om een ​​nachtlampje aan de Dom-toepassing (paar met Homekit) te koppelen.

Mi Bedsie Lamp 2 is verkrijgbaar in de winkel Banggood.com

Scroll To Top