Nu lezen
MIUI 10 - bekijk het nieuws. Productpromotie? Laten we kopiëren van Apple

miui 10

Aan het begin van de conferentie van gisteren presenteerde Xiaomi een nieuwe versie van zijn Android-overlay. Het nieuws dat gisteren werd gepresenteerd, is voornamelijk gericht op de Chinese markt, maar een deel van het nieuws is gebruikelijk en laat zien in welke richting Xiaomi zijn smartphones wil ontwikkelen.

MIUI 10

miui 10

Het MIUI 9-systeem werd geadverteerd als bliksem, de MIUI 10 zal naar verwachting nog sneller zijn. Xiaomi vergeleek het nieuwe systeem met de snelheid van overlays van andere fabrikanten. Xiaomi lanceerde vorige maand een smartphone van Xiaomi Mi 2s, concurreerde met P20 Pro van Huawei en iPhone X. Van de acht tests won Mi Mix 2s de 5 vijf, en de drie beste bleken de iPhone X te zijn. MIUI 10 zal naar verwachting nog sneller zijn dankzij AI. Kunstmatige intelligentie moet anticiperen op de volgende stappen, omdat we een smartphone zullen gebruiken, het is altijd een stap vooruit. Het moet de schermen in het geheugen laden voordat we het commando zelfs met je vinger loslaten.

miui 10

Nieuwe producten die we meestal zullen zien, zijn onder andere gewijzigde meldingen en schuifregelaars om het volume en de helderheid van het scherm te wijzigen. De presentatie van actieve applicaties op de achtergrond is ook veranderd. Eerder scrolden we van links naar rechts in MIUI 10 worden gepresenteerd in de vorm van tegels in twee rijen. We kunnen de applicatie doden of andere opties kiezen door hem langer vast te houden.

miui 10 mi5 foto

Zie ook

MIUI 10 introduceert ook een vaag achtergrondeffect in verschillende smartphones, niet alleen met een dubbele lens, maar ook met een enkele lens. Als je een gelukkige eigenaar bent van Mi 5 en je niet van plan bent om naar een hogere versie te gaan, zul je kunnen genieten van de vlek van onscherpe achtergrond. De bovenstaande afbeelding is gemaakt met het Xiaomi vlaggenschip van drie jaar geleden met een enkele lens, de Xiaomi Mi 5.

Toen ik de volgende video zag en de muziek hoorde, wist ik dat ik hem ergens eerder had gehoord. Alles gemodelleerd vanuit de film promotie iPhone X. Je kunt zien dat Xiaomi niet alleen het product van Apple kopieert, maar zelfs marketing. Nog een nieuwigheid die me aansprak een nieuwe manier om Mi Home-apparaten toe te voegennet als Airpods van Apple. Je kunt het zien in de 49 seconde op de film hieronder. De informatie verschijnt dat een nieuw apparaat is gedetecteerd en alleen klik om te koppelen. Eenvoudig en geniaal, ik houd van Apple, ik hoop dat het op dezelfde manier werkt met Mi Home-apparaten.

Ze bewegen vandaag MIUI 10 bètatests voor smartphonegebruikers in China. Europa en andere regio's zullen hun beurt moeten wachten, ik wacht op de introductie van MIUI 10 door Xiaomi.eu

Scroll To Top