Nu lezen
Morgen zal Xiaomi nieuwe apparatuur voor hardlopers en weegschalen tonen

Sinds enkele dagen publiceert Xiaomi grafische weergaven waarin de presentaties van morgen van de nieuwe Mi Tv worden aangekondigd. Een van de afbeeldingen is verradendie andere gadgets kunnen met de tv worden gepresenteerd.

Vandaag is er onverwacht een nieuwe afbeelding op het netwerk verschenen, die deze keer een persoon presenteert die loopt of rent. Het is moeilijk te beoordelen wat de Chinese reus wil overbrengen met deze afbeelding. Nieuwe schoenen worden gepresenteerd? Of misschien een andere loopband? Ik wed op een van de twee. Ze heeft al een WalkingPad-loopband en verschillende paar schoenen, ik ben heel blij met alle producten.

Op het moment dat ik dit bericht schreef, vond ik nog een afbeelding. Naar mijn mening is het volgende product de nieuwe weegschaal onder het merk Mijia. Waarschijnlijk zal het het model zijn dat gisteren merkte ik Banggood als een novum.

Scroll To Top