Nu lezen
[Update] De nieuwe Aqara-schakelaar werkt niet met MiHome, het is nutteloos.

aqara-schakelaar

Een maand geleden zag ik een nieuwe schakelaar en Aqara temperatuur / vochtigheidssensor, de apparaten moesten samenwerken met het Smart Home-systeem van Xiaomi. De schakelaar heeft me al bereikt, maar het werkt niet met MiHome, het heeft een aparte applicatie "Aqara" nodig. Ik heb apps uit de App Store gedownload om een ​​account te maken dat je nodig hebt om je telefoonnummer in te voeren en te wachten op een retour-sms. Ik wachtte tot 48h code niet kwam, ik probeerde het in twee netwerken, sms met de code kwam niet aan. De schakelaar is nutteloos, hij kan niet worden gebruikt. Koop geen nieuwe vierkante versiealleen ouder ronde schakelaar! Met de temperatuursensor kan het gelijkaardig zijn, op dagen zou het moeten aankomen, dan zal ik bevestigen.


Update, de switch is al verbonden met Mi Home en je kunt andere apparaten bedienen.