Nu lezen
Nieuwe iPad Pro met drievoudige hoofdcamera, de goedkoopste iPad met dubbele camera

Nieuwe generaties iPads van Apple kunnen compleet nieuwe camera's krijgen. iPad Pro krijgt waarschijnlijk drievoudige camera's, net als de komende 11 iPhones. De nieuwe iPad, die ook de eerste in de aanbieding is (qua prijs), kan een dubbele hoofdcamera krijgen - bronnen in China.

Het Mac Otakar-blog citeert Chinese supply chains die zeggen dat de vierde generatie 11 inch en 12,9 inch iPad Pro dezelfde sensoren zullen ontvangen als de aankomende iPhone-generatie.

Tegelijkertijd heeft de nieuwe iPad, die een groter 10,2-inch scherm krijgt, vergeleken met de huidige 9,7-inch, twee camera's. Ze zullen waarschijnlijk worden overgenomen van de huidige XS en XS Max iPhones.

Nieuwe iPads zullen in oktober worden gepresenteerd, als je de bronnen van de MacOtakar-website gelooft. Blijkbaar zijn er ook nieuwe accessoireontwerpen uitgebracht, maar het is onduidelijk of het Apple-producten of producten van derden zijn.

Het gebruik van drievoudige en dubbele camera's in iPads kan worden geassocieerd met de ontwikkeling van augmented reality-technologie. Misschien kunnen de nieuwe camera's deze taak beter aan. Het is moeilijk voor te stellen dat iemand elke dag foto's zou willen maken met de iPad, hoewel de beschikbaarheid van een dergelijke functie altijd welkom is.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top