Nu lezen
De nieuwe, sterkste Xiaomi-plafondlamp.

Yeelight LED-plafondlamp Pro

Naar mijn mening, uit het hele ecosysteem van Xiaomi zijn de producten gemaakt in samenwerking met Yeelight de beste lampen die je bij Xiaomi kunt kopen.. Uitgaande van de kwaliteit van de afwerking, door de aangeboden functies en eindigend met de wijze van montage. Momenteel is er een lamp op het plafond voor mij Yeelight Jiaoyue 650 met ambilight. Het werkt perfect. Vandaag presenteerde Xiaomi op het crowndfunding-platform een ​​ander product voor de plafond-, dit keer vierkante, opbouw-, Yeelight LED-plafondlamp Pro. Natuurlijk, zoals bij vrijwel alle gepresenteerde producten, heeft de nieuwe lamp de vereiste hoeveelheid al bereikt. En zelfs overtroffen, momenteel is de financiering 313%. Dit is veruit de grootste en meest krachtige Xiaomi-plafondlamp.

Yeelight LED-plafondlamp Pro

De nieuwe reus heeft afmetingen 96 cm x XUMUM cm, en de dikte is slechts 64 cm. Xiaomi verklaart dat het geschikt is voor ruimtes met een gebied van 1,3 tot 25 m32. Om het laagste gewicht te krijgen, is het frame gemaakt van een aluminiumlegering. Binnenin zijn er LED's van het totale vermogen 90W, die ze aanbieden tot 6000-lumen. Ter vergelijking, mijn huidige Jiaoyue 650-lamp die tot nu toe de sterkste was in het Xiaomi-assortiment, heeft 3x minder lumen, alleen 2000. De lichtuitvoer kan worden aangepast aan de huidige behoeften dankzij de dimfunctie. De kleurtemperatuur kan ook worden geselecteerd volgens de huidige voorkeuren van 2700K - 6500K.

Yeelight LED-plafondlamp Pro

Yeelight LED-plafondlamp Pro heeft natuurlijk WiFi en Bluetooth, maakt verbinding met een smartphone en andere slimme apparaten voor thuisgebruik van Xiaomi. Een belangrijk stuk informatie met betrekking tot Yeelight-producten is dat ze ook werken Google Assistent en Alexa. Naast de bovengenoemde functies kan de vierkante lamp ook de moeder zijn van Bluetooth Low Energy-apparaten.

Zie ook
Oclean x

Yeelight LED-plafondlamp Pro

De krachtigste Xiaomi-plafondlamp is geprijsd 799-yuan, $ 122. De eerste klanten worden geleverd al 30 juli. Ik wacht tot het in de winkel verschijnt Gearbest. Ik hoop dat ik niet lang hoef te wachten.de meest krachtige Xiaomi-plafondlamp

Scroll To Top