Nu lezen
Nieuw goedkopere muis voor spelers van Xiaomi - Blasoul Yu Y720 Lite

Blasoul Yu Y720 Lite

Een jaar geleden lanceerde Xiaomi een Blazing Soul YU Y720-spel te koop. Het is een muis voor professionele spelers, het heeft tot 12 000, maar de prijs schrikt potentiële kopers af van 499 yuan, $ 75. Daarom besloot Xiaomi om een ​​goedkoper equivalent van YU Y720 te maken met het prefix Lite in de naam. De goedkopere broer heeft een slechtere DPI, enigszins gewijzigde vorm en vooral een lagere prijs.

Blasoul Yu Y720 Lite

Blazing Soul is een nieuw, exclusief merk van e-sportsaccessoires. Het behoort tot de groep Dingju Innovation Technology Co., Ltd, die dergelijke bekende bedrijven als Lenovo Group of Perfect World omvat. De groep heeft één doel: een merk van e-sportproducten van hoge kwaliteit creëren om het monopolie op de markt te verminderen.

Blasoul Yu Y720 Lite

Blasoul Yu Y720 Lite

Blazing Soul YU Y720 is een muis met meer hoekige vormen, in het Lite-product besloot de fabrikant de randen meer af te ronden. Mysz jest tworzona przy użyciu  procesu wtrysku TPR + ABS. Powierzchnia wykorzystuje zastrzeżoną powłokę firmy Blazing Soul o nazwie BabyFace. Staje się odporna na plamy, wystarczy przetrzeć delikatnie namoczoną chusteczką, a plamy znikną. Het is ook bedekt met een antislip oppervlak, op de plaats waar we klikken en waar we onze duim op baseren. Dit zorgt voor stabiel gebruik, zelfs tijdens een lang spel, wanneer je handen bezweet zijn. De optische engine die wordt gebruikt in Blasoul Yu Y720 Lite is PMW33600. Het heeft speciale knoppen voor 7. Met een van deze kunt u het DPI-niveau wijzigen, er zijn vijf snelheden beschikbaar. De afmetingen van de nieuwe muis zijn 128 mm x 77 mm x 41mm.

Zie ook

Blasoul Yu Y720 Lite

To co najbardziej się rzuca w oczy gdy spojrzymy na podłączona do PC mysz, to  panoramiczny efekt świetlny. Mysz ma pięć elementów której posiadają wbudowane diody RGB potrafiące świecić  na 16,8 milionów kolorów. Osiągając tym samym oświetlenie dookoła, bez ślepych zaułków.

Blasoul Yu Y720 Lite kosten in China 349 yuan, $ 52.

Scroll To Top