Nu lezen
De nieuwe ultralichte Xiaomi-camera met 120stopnia-hoek en 720P-resolutie.

Chuang Mi slimme intelligente camera

Na problemen met de "kubus" van de camera brengt Xiaomi een nieuw model uit dat er zeer modern uitziet.

Het belangrijkste kenmerk, dat de fabrikant prijst, is de lichtheid van het apparaat, net 65G, we kunnen met een tape aan de muur bevestigen en geen gaten boren. Net als de kubus heeft de nieuwe Chuang Mi Smart Intelligent Camera bidirectionele communicatie. We kunnen de omgeving afluisteren en dankzij het gebruik van een luidspreker in de camera kunnen we ook via Mi Home-toepassingen praten.

De camera neemt de afbeelding op in de 720p-resolutie en de beeldhoek is 120stopni. Zoals elke camera van een Chinese fabrikant is het nieuwe model ook uitgerust met infrarood-LED's die 's nachts zichtbaarheid bieden. We beheren de camera in de Mi Home-applicatie. We kunnen linken naar onze slimme woning en meldingen ontvangen of reacties van andere apparaten activeren. De spanning die aan de camera wordt geleverd, is 5V, zodat we indien nodig powerbank kunnen gebruiken.

De prijs van de camera in China is 12 $, ik denk dat de prijs in Chinese winkels zal schommelen aan de limiet van 20 $.

Chuang Mi slimme intelligente camera

2 reacties
  • Goedemorgen
    Ik heb een camera, het is leuk etc. maar er zijn twee problemen, soms is het moeilijk om er verbinding mee te maken, het afspelen van een opname is niet mogelijk. Ik heb een 32gb-kaart erin. neemt alleen op wanneer het beweging detecteert. Is daar een advies voor? moet het zo zijn? misschien een ander die dit probleem niet heeft? natuurlijk noodzakelijkerwijs van xiaomi omdat het geweldig is om alles in één applicatie aplikacji te hebben
    Pozdrawiam

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top