Nu lezen
De nieuwe Turok Steinhardt-bril in het Xiaomi-assortiment, voor shortsighters

Nieuwe Turok Steinhardt-bril

Ik denk dat iedereen er de voorkeur aan geeft om duidelijk te zien, daarom geeft Xiaomi de ogen van zijn fans. Het biedt veel verschillende brillenglazen, vandaag presenteerden ze er een andere. De nieuwe bril is het werk van Turok Steinhardt, die al veel paren in de Xiaomi-portfolio heeft. De Chinese reus zei dat het niet nodig is de marktvraag naar een nieuw product te onderzoeken en besloot om de bril niet eerst op het crowdfundingplatform te zetten, en pas daarna om de officiële verkoop in te gaan. De nieuwe Turok Steinhardt-bril is nu te koop in China. Het is onwaarschijnlijk dat een nieuw product naar Europa gaat, maar het verkoopsysteem in China is best interessant.

De nieuwe Turok Steinhardt-bril in het Xiaomi-assortiment

Nieuwe Turok Steinhardt-bril

Het product is unisex, speciaal voor zowel dames als heren. Als we echter een bril in China kopen, moeten we documenten naar het optische bedrijf sturen om de mate van bijziendheid te bevestigen en zullen zij het juiste model kiezen. Het lijkt normaal, maar een document verzenden als je een product koopt van Xiaomi, een technologiebedrijf, lijkt me vreemd. De brekingsindex in het nieuwe Turok-product is 1,6, 1,67 en 1,74.

Nieuwe Turok Steinhardt-bril

De frames zijn ultralicht, ze wegen alleen 12g. Volledig gemaakt van roestvrij staal, behalve rubberen tips om het draagcomfort te verbeteren. De grootte van de stangen is 135 mm, de diameter van de 52mm-lenzen. Ze zijn van elkaar gescheiden door een metalen staaf met een lengte van 21mm.

Zie ook

Nieuwe Turok Steinhardt-bril

De nieuwe Turok Steinhardt-zonnebril is geprijsd op 599-yuan, $ 90. De kans dat ze buiten het Midden-Koninkrijk worden verzonden, is eerder klein. Ik hou van zo'n "Harry Potterki", als er een ander model is dat zich toelegt op werken achter een computer, koop ik graag een aankoop.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top