Nu lezen
De nieuwe, verbeterde walkie-talkie Polar Bee

Xiaomi is al in Wij bieden een walkie-talkiehet product interesseert me helemaal niet, maar de Chinese reus heeft besloten het product op te frissen zodat het moet verkopen. Het nieuwe product garandeert een beter bereik dankzij een betere antenne.

Walkie-talkie Polar Bee

walkie-talkie Polar Bee

Walkie-talkie Polar Bee heeft de kracht van 5W. Afmetingen zijn 125 mm x 55 mm x 25m, hiervoor moet je ook 100 mm-antenne toevoegen, zodat de uiteindelijke hoogte 225mm is, hij weegt 195g. In tegenstelling tot de voorganger, heeft het antennes losgeschroefd, als ze te zwak blijken te zijn, kunt u snel andere antennes losdraaien en monteren met een hogere emissiefactor. Het frequentiebereik is van 400MHz - 470 MHz. Het heeft ook ondersteuning voor Bluetooth-headsets om handen vrij te maken tijdens het klimmen.

walkie-talkie Polar Bee

Met de nieuwe walkie-talkie kunt u een verbinding tot stand brengen tussen de tweede en de afstand van 4 tot 10km in het open gebied. Het bebouwde gebied daalt in het gebied, gesprekken kunnen worden uitgevoerd in de afstand van 1 tot 5 kilometers. Als iemand van plan is om te gebruiken in hoge gebouwen, is het bereik van 2-30-vloeren.

Het apparaat biedt 10 uren gesprekstijd, dankzij de installatie van een 3000 mAh-batterij. Het opladen vindt plaats via de microUSB-poort. In de standby-modus is hij bestand tegen 48-uren. Op de behuizing zijn er LED's die informeren over de laadtoestand van de batterij.

walkie-talkie Polar Bee

Zie ook
Youpin 6-muggen

Xiaomi zou geen vervanging kunnen zijn voor een slimme functie op een elektronisch apparaat. Walkie-talkie heeft een smartphone-app die zoekt naar de meest geschikte bandbreedte en frequentie op een bepaalde plaats. U kunt de gebruikte frequentie ook snel delen met een andere persoon.

walkie-talkie Polar Bee

Walkie-talkie Polar Bee kost 599-yuan in China, $ 88.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top