Nu lezen
Nieuw op het Youpin-platform - Yeelight Smart Cooler

Onlangs is het merk Yeelight langzaam uit de lade "verlichtingsmerk" gekomen en zet het de eerste stappen in ventilatie. Een paar maanden geleden werd het gepresenteerd plafondverwarming voor de badkamer is nu de Yeelight Smart Cooler toegevoegd aan het Youpin-platform, dat in de keuken zal werken.

Yeelight Smart Cooler absorbeert hete lucht en rook en laat deze afkoelen. Er zijn twee werkingsmodi: normaal en maximaal. De richting van de vrijgegeven, gekoelde lucht kan worden aangepast met een hoek 65-120 graden. Het hoge aantal negatieve ionen zorgt ervoor dat Yeelight Smart Cooler effectief dampen en rook in de lucht vermindert. Het interieur werd bedekt met een laag antyolejową om de hechting vet te overwinnen om het schoonmaken te vergemakkelijken. Het apparaat kan worden bediend met een toepassing, een afstandsbediening of een stemassistent.

Brand Yeelight niet hun wortels niet vergeten, want met Yeelight Cooler Smart LED-paneel wordt verkocht in twee maten: 300 300 mm x mm (12W power) of 300 600 mm x mm. (24W vermogen). De kleinere versie heeft dezelfde afmetingen als de Yeelight Smart Cooler of 30 x 30 cm.

Yeelight Smart Cooler is geprijsd in China op 399 yuan, $ 58. Een set met een kleiner LED-paneel kost 499-yuan, $ 73. Voor de set met een groter panel moet 599 yuan betalen, of $ 87.

Scroll To Top