Nu lezen
Nieuwe Xiaomi-temperatuursensor, uitgebreid met een andere functie.

Xiaomi Aqara Temperatuur-vochtigheidssensor

Xiaomi vernieuwde al zijn sensoren die in de Zigbee-standaard werken. Nieuwe apparaten verschijnen onder het merk Aqara. Een van hen is de temperatuursensor - Xiaomi Aqara Temperatuur-vochtigheidssensor,heeft een nieuwe functionaliteit, is het de moeite waard om de oude sensor te veranderen in een nieuwe?

In een reeks nieuwe producten Aqar niet in navolging van eerdere sensoren Xiaomi inrichtingen zijn opnieuw ontworpen en vierkant zijn. Ondanks de creatie van een meer gebogen sensor, zijn de afmetingen en het gewicht vrijwel hetzelfde als die van de ronde voorganger. In de set krijgen we ook een dubbelzijdige tape voor het plakken van de sensor. Het apparaat wordt op batterijen CR2032 correct werkt in het temperatuurbereik tot + -20 60 graden Celsius. De meetnauwkeurigheid in het geval van temperatuur is + -0.3 graden, vochtigheid + -3%. Een noviteit in dit nieuwe product Aqary barometer, Xiaomi verklaart de nauwkeurigheid van + -120Pa, en de omvang van het werk 30-110KPa.

Xiaomi Aqara Temperatuur-vochtigheidssensorxiaomi temperatuursensor

toepassing

Xiaomi Aqara Temperatuurvochtigheid We koppelen in de MiHome-applicatie, gaan naar de gate, voegen dan het apparaat toe en kiezen een vierkante temperatuursensor. Precies hetzelfde als bij andere apparaten, geen problemen bij het verdampingsproces. De interface voor sensorbeheer lijkt op die van de voorganger, de interface is enigszins verkleind zodat de barometer kan worden aangepast. Trouwens, alles ziet er hetzelfde uit.

Xiaomi Aqara Temperatuurvochtigheid
xiaomi temperatuursensor
xiaomi temperatuursensor

Het maken van scènes met andere apparaten is nog niet vertaald in het Engels.mihome xiaomi temperatuur

Meetresultaten

De nieuwe Xiaomi-temperatuursensor toont de resultaten vrijwel hetzelfde als die van de oude, "ronde" sensor, het verschil dat ze ontvangen is in de orde van + -0.1 graden bij het meten van de temperatuur, met vochtigheid ook

Sommering

Xiaomi Aqara Temperatuur-vochtigheidssensor het werkt net zo goed als zijn voorganger. Het enige verschil tussen hen is de barometer, de meetresultaten zijn hetzelfde. Als je een oude sensor hebt en je hebt er geen een nodig, dan kun je met de aankoop wachten, maar als je je slimme systeem wilt uitbreiden, is de nieuwe Xiaomi-temperatuursensor een betere keuze. Vanwege de minimaal uitgebreide functionaliteit en de lagere prijs, kost de nieuwe 9,5 $ en voor het oude model moeten we betalen via 12 $. Een paar dagen geleden presenteerde Xiaomi zijn airconditioning, tot nu toe is het niet te koop. Ik wil graag scènes creëren tussen airconditioning- en temperatuursensoren.

Scroll To Top