Nu lezen
De nieuwe bluetooth-luidspreker van Vifa City is toegevoegd aan het Youpin-platform

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe draadloze luidspreker genaamd Vifa City toegevoegd aan het Youpin-platform. Het apparaat heeft een ingebouwde batterij zodat we het in de openlucht kunnen meenemen en genieten van je favoriete muziek. De luidspreker is momenteel bezig met een crowdfunding-campagne en heeft 117% van het benodigde bedrag voor één dag verdiend. De geldinzameling kost traditioneel 14-dagen en tot het einde van 13-dagen zijn er nog steeds.

De luidspreker wordt geproduceerd door het Aziatische bedrijf Anhui Yuhang Pai Meng Health Technology Co., Ltd. De afmetingen van de nieuwe Vifa City-luidspreker zijn 39 mm x 105 mm. Het gewicht is alleen 300g. Vifa City maakt via bluetooth verbinding met de telefoon en heeft een digitale DSP-geluidsprocessor. Een andere interessante functie is NFC, hiermee kunt u verbinding maken met een tweede luidspreker om het geluid te synchroniseren. De ingebouwde cel heeft een 2000 mAh-capaciteit, opladen gebeurt via een USB Type-C-aansluiting.In de behuizing bevinden zich knoppen om het volume te wijzigen en verbindingen te ontvangen of te weigeren.

De Vita City-spreker is geprijsd in China bij 699-yuan, $ 100 per eenheid. Verzending naar eerste klanten begint op 31 in juli, 2019-jaar.

Scroll To Top