Nu lezen
Een nieuwe iPhone (11) en een drievoudige camera?

Het netwerk ontving verder nieuws over de nieuwe iPhone. Zoals beschreven door de 9to5mac.com portal, moet de nieuwe smartphone van Apple een drievoudige camera en een OLED-scherm hebben. Bovendien ondersteunt de camera aan de voorzijde de slow motion-modus in 120 fps.

De nieuwe Smart Frame-functie, die op deze smartphone wordt geïntroduceerd, zal de door ons gemaakte foto in twee varianten opslaan: in de basismodus en in de groothoekmodus. Ook de Smart Capture-modus, waarmee we de vastgelegde afbeelding kunnen bewerken in de vorm van verbreding. Twee nieuwe modi klinken interessant, maar zal het de koper van een nieuwe gekauwde appel controleren?

Helaas zullen we de USB-C-aansluitingen in de nieuwe iPhone nog steeds niet zien, volgens speculatie uit verschillende bronnen tot het 2020-jaar dat Apple deze oplossing gaat implementeren.

De nieuwe iPhone zal beschikbaar zijn in drie varianten:

  • iPhone 11 - OLED 5,8 scherm in, 2436 op 1125 pixels
  • iPhone 11R - LED-scherm 6,1 inch, 1792 op 828 pixels
  • iPhone 11 Max - OLED 6,5 scherm in, 2688 op 1242 pixels

De première van de nieuwe iPhone vindt volgens vele bronnen plaats in september van het jaar 2019. Tot die tijd moeten Apple-fans geduld hebben en bij de gelegenheid wat geld steken.

En hoe denk je dat de nieuwe iPhone de recordverkopen van dit model zal registreren?

We wachten op uw mening over dit onderwerp, die u in het commentaar kunt plaatsen 🙂

Scroll To Top