Nu lezen
Nieuwe Mooyee stimulator met een mobiele applicatie
Nieuwe Mooyee stimulator

In haar assortiment heeft Xiaomi al verschillende stimulators, maar tot nu toe had geen enkele een communicatie met de telefoon. Deze keer veranderde het en de nieuwe massager ontving de 2017 IF Design Award.

Met zijn uiterlijk lijkt de nieuwe Mooyee-stimulator op de taarten van "bitterkoekjes", of Oreo als u dat liever hebt. De behuizing is gemaakt van ABS-kunststof en pc. Dimensie is 56 mm x 56 mm x 26 mm en weegt minder dan 47 gram. Je kunt het overal mee naar toe nemen. Er zijn vier pastelkleuren waaruit u kunt kiezen. Paars, turkoois, grijs en zalm.

Nieuwe Mooyee stimulator

Het apparaat bestaat uit twee delen "macaroon" en een elektrode die op de huid moet worden aangebracht. De maximale duur van een sessie is 30 minuten. De 180 mAh-batterij is verantwoordelijk voor de werktijd, waardoor u met 240 minuten de stimulator kunt gebruiken. Het opladen gebeurt via de Micro USB-poort, het opladen duurt twee uur. De stimulator geeft impulsen af ​​die de spieren stimuleren.

Nieuwe Mooyee stimulator

Het heeft 18 massage modi en 15 intensiteitsniveaus, we kunnen veranderen via de mobiele applicatie. Mooyee maakt via bluetooth verbinding met de telefoon. Modusselectie is niet de enige optie die wordt aangeboden door de mobiele applicatie, het heeft ook ingebouwde muziek, zodat ontspanning niet alleen de spieren, maar ook het hele lichaam kan ervaren.

De Mooyee massager is geprijsd in China op 249 yuan, $ 38.

Nieuwe Mooyee stimulator