Nu lezen
De nieuwe Xiaomi Mija-stofzuiger - ideaal voor mensen met allergieën

Vanaf vandaag wordt crowdfunding op het Youpin-platform geopend voor deze nieuwe gadget van Xiaomi.

De Mija-stofzuiger is ontworpen voor mensen met allergieën. In dit geval wordt verondersteld dat het mijten en allergenen in ons huis verwijdert. Een groot pluspunt dat we kunnen toevoegen, is het ontbreken van voedingskabels.

Deze thuishulp gebruikt een snelle, borstelloze 85 000 rpm-motor. De belangrijkste kenmerken zijn min. 16 kPa-afzuiging, 2UV ultraviolette sterilisatie en 3 multi-cycloonfilter. Het heeft ook 4PTC-faciliteiten voor het drogen van hete lucht.

Het belangrijkste gebruik is ontworpen om banken, bedden, vloerkleden gemakkelijk te stofzuigen en ze snel op te frissen. De zuigtip is 20 cm en past zich perfect aan het oppervlak van de matras aan om het gebied van het te stofzuigen object te vergroten. In de punt zit een 13 niveau HEPA-filter dat 99,7% stof en allergenen absorbeert. Met de batterij die in de stofzuiger wordt geïnstalleerd, kunnen we 28 minuten ononderbroken werken met één lading. Dat geeft ons een zeer goed resultaat.

Een stofzuiger in crowdfunding kost 499 yuan (71 USD). De adviesprijs in andere winkels zal naar verwachting echter rond 549 yuan (78 USD) liggen.

Scroll To Top