Nu lezen
Een nieuwe paraplu van Xiaomi en 90Fun kost slechts $ 9

Na schoenen het tweede product dat onlangs is gepresenteerd door het duo Xiaomi en 90Fun is de paraplu. Net zoals de schoenen ultralicht zijn en geschikt zijn voor 3-mensen. De nieuwe paraplu zal niet alleen beschermen tegen regen, maar ook tegen zonlicht, het heeft 40 UPF. De UPF-coëfficiënt bepaalt de mate van bescherming van een bepaald weefsel tegen UVA- en UVB-straling.

Een nieuwe paraplu van Xiaomi en 90Fun

Een nieuwe paraplu van Xiaomi en 90Fun

Ik heb al een ander paraplu-model van Xiaomi en het is erg goed gemaakt. De producent zorgt ervoor dat de nieuwe dezelfde is, en nog beter. Het canvas was bedekt met een speciale waterbestendige stof in vier lagen. Om een ​​laag gewicht te garanderen, bestaan ​​de resterende componenten uit nylon en glasvezel. De acht staven die verantwoordelijk zijn voor het skelet van de paraplu zijn gemaakt van een metaallegering.

Een nieuwe paraplu van Xiaomi en 90Fun

De paraplu was geprijsd in China voor 59-yuan, $ 9. Het is al te koop dus waarschijnlijk zal elke dag verschijnen in het aanbod van winkels die import naar Europa aanbieden. Het is verkrijgbaar in twee grijze en zwarte kleuren.

Een nieuwe paraplu van Xiaomi en 90Fun

Scroll To Top