Nu lezen
Nieuw deurslot voor Smart Security Xiaomi Jushu

Slimme sloten worden steeds populairder. De toonaangevende bedrijven die betrokken zijn bij de oprichting van anti-inbraak deuren hebben hun slimme modellen. Xiaomi is niet achtergebleven in de zaak, het heeft al verschillende in zijn aanbod. Gisteren werden ze vergezeld door een andere, Smart Security Xiaomi Jushu. Hiermee kunt u de deur openen met een code, vingerafdruk of smartphone. U kunt de externe code gebruiken om een ​​tijdelijke code te genereren en eenmalige toegang tot iemand te verlenen.

Smart Security deurslot Xiaomi Jushu

Smart Security deurslot Xiaomi Jushu

Het intelligente Xiaomi-slot heeft de vorm van een traditioneel sleutelslot, dus u kunt het op de plaats van het oude bevestigen. Het is alleen verkrijgbaar in zilver en zwart. Afmetingen zijn 340 mm x 75 mm x 26 mm, weegt 2 kg. Het kan worden geopend met behulp van een vingerafdruklezer, code of smartphone, maar alleen van een korte afstand.

Smart Security deurslot Xiaomi Jushu

Met de telefoontoepassing kunt u een permanente code instellen of op afstand een tijdelijke code verzenden, bijvoorbeeld voor een professional of waarschijnlijker voor de schoonmoeder. Met behulp van de telefoon kunt u ook controleren wanneer de deur werd geopend en controleren in welke positie het slot zich nu bevindt.

Smart deurslot Smart Security Xiaomi Jushu

Het apparaat bevat een batterij die voldoende is voor 18 maanden werk, ervan uitgaande dat de deur dagelijks 10x wordt geopend.

Zie ook

Intelligent deurslot Smart Security Xiaomi Jushu is beschikbaar in de winkel Geekbuying.com voor het bedrag van $ 313.99 kunt u, naast de ITQIZQZX-coupon, de prijs verlagen tot $ 295.99. Samen met het kasteel ontvangt u een smart home control-unit om het slot te verbinden met andere Mijia-apparaten.

Smart Security deurslot Xiaomi Jushu

Als u op zoek bent naar meer promoties, vindt u deze op Deals.PokolenieSmart.pl

Scroll To Top