Nu lezen
Oclean SE Sonic [uitpakken]

IMG_2473

Oclean SE Sonic Dit is mijn derde elektrische tandenborstel van Xiaomi. De eerste was SOOCARE X3, na een paar maanden stopte het met opstarten. Ik denk dat de pasta "in de knop" is gegaan en deze heeft beschadigd. De borstel die ik momenteel gebruik is Sonic elektrische tandenborstelhet heeft een rubberen kap op de knop en het werkt tot nu toe zonder problemen. De eerste tandenborstel had alleen een Chinese interface, ik heb de tweede tandenborstel niet gesynchroniseerd met de applicatie. Ik zou graag het nieuws van Xiaomi willen checken en een andere Oclean SE Sonic hebben besteld.

Het eerste dat opvallend is bij Oclean SE Sonic is veel meer gewicht voor de handelaren, de verpakkingsmethode is ook een beetje anders. Naar mijn mening, met een beter eindresultaat.

De borstel komt in een plastic transparant pakket.

De box moet van boven en van onder worden "ontwapend". Er is een tandenborstel aan de bovenkant en een docking station en een handleiding onderaan.

De magneet die in het dockingstation wordt gebruikt, houdt de borstel erg vast, er is geen probleem met de contacten. Het dockingstation wordt afgesloten met een USB-stekker, ik weet niet wie het heeft ontworpen. Het gebruik van een metalen, zilveren punt past naar mijn mening niet in het geheel, meer geschikt voor wit.

oclean seTijd om verbinding te maken met de borstel

De applicatie is Oclean, we kunnen downloaden van de Play Store en App Store. Ik raad het af om de QR-code uit de verpakking te scannen, het gaat over naar de Chinese versie van de applicatie. Als we het handmatig invoeren, krijgen we het in de zoekmachine met de Engelse interface.

Bij Oclean moeten we een account maken. De applicatie zal ons vragen om wat informatie te geven over onze tanden en de manier van leven. Kies het juiste plan voor een optimale tandenreiniging. Ik heb Standard Whitening gehad, er zijn veel plannen, maximaal twaalf. Mijn 150 neemt seconden in beslag, 30 seconden maakt elk van de vier zijden van de lip schoon en de laatste 30 seconden is een massage. Gedefinieerd als een zachte, naar mijn mening was het vrij sterk. Oké, de eerste afwas voor mij is tijd om te zien hoe het ging.

Zoals je hieronder heel goed kunt zien, 98-punten op 100 mogelijk. Voor nu ben ik blij met de aankoop Oclean SE Sonic, de eerste indrukken zijn het meest positief. Presenteert mooier dan Sonic Eletric, "op papier" heeft ook betere "lef". Ik vraag me af hoe het met de tijd zal werken. Oclean SE Sonic

Scroll To Top