Nu lezen
Oclean X is waarschijnlijk 's werelds eerste touchscreenborstel

Oclean is een merk dat sonische tandenborstels maakt en dankzij de Oclean SE en Oclean One-modellen is het al bekend bij Xiaomi-fans. Naar mijn mening is het Oclean dat de beste sonische tandenborstels heeft in het Xiaomi-ecosysteem. Ik gebruik Oclean One al heel lang en ben heel blij.

Oclean-borstels hebben een speciale toepassing voor smartphones die ik twee, misschien drie keer heb gebruikt. De eerste keer dat ik koos voor een poetsprogramma dat me goed leek, en toen twee keer zoveel als de update uitkwam. Dat is alles, ik zie niet de noodzaak om te controleren hoe vaak ik mijn tanden poets, hoe meer ik niet geloof in het algoritme dat mijn nauwkeurigheid bij het schoonmaken evalueert.

Oclean X is een penseel met een ingebouwd touchscreen dat bekend is van de Xiaomi Mijia Hey + -band, hetzelfde als Mi Band 3 maar gekleurd is. Op het aanraakscherm kunt u de tijd, het weer en minder bruikbare informatie zoals tijd en "rating" -borstelen controleren. Je kunt ook een poetsprogramma kiezen, maar hoeveel mensen kunnen het gebruiken? Ik weet het niet zeker.

Oclean x

Doorlopende verbinding met de telefoon om het weer bij te werken, beïnvloedt het niet-gebruik van de tijd op één keer opladen. Daarom heeft de fabrikant in het nieuwe model de oplaadmethode gewijzigd, vanaf nu bevinden de magnetische contacten zich op de ruggen en moet een speciale "houder" worden gebruikt. De Oclean X-borstel wordt gevoed door een ingebouwde 800 mAh-batterij. Opladen van 0 naar 100% duurt 2 uur en de levensduur van de batterij volgens de fabrikant is 30-dagen.

Volgens de fabrikant kan de nieuwe tandenborstel de positie van de borstel en zelfs de druk op de tanden en het tandvlees controleren. Alle informatie wordt verwerkt en verzonden naar de mobiele applicatie. De toepassing zal u ook op de hoogte stellen wanneer het nodig is om de tip te veranderen. De Oclean X-snelheid is 40 000-omwentelingen per minuut.

Zie ook

In het nieuwe model hou ik van de mogelijkheid om een ​​magnetische houder aan de muur te bevestigen en de borstel constant te laden. Helaas verkort dit de levensduur van de ingebouwde cel.

Oclean x in China kost 249 yuan, $ 36. Ik ben sceptisch over de nieuwe versie, maar ik besloot om te controleren of het scherm nuttig is in dagelijks gebruik.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top