Nu lezen
Xiaomi luchtfilter na 4 maanden.

In december besloot ik om een ​​luchtreiniger van Xiaomi te kopen, ik besloot om de tweede generatie Xiaomi luchtreiniger 2 te kopen. Na vier maanden gebruik, het einde van de winter, het stookseizoen in Polen, oh wacht, we hebben 18 april en de sneeuw in Polen regent! Ik besloot mijn indrukken te delen en de filter te vervangen door een nieuwe.

Xiaomi in de applicatie MiHome beveelt aan om het filter elke 145dni te vervangen, de letters 3-6 zijn op het filter gestempeld. Ik besloot om na 120-dagen in te wisselen. Vier maanden lang keek ik niet in de robot en het was een vergissing, doe het niet! Er was veel stof op het filter, stofzuig het filter elke maand.

xiaomi luchtreiniger 2

Na het stof te hebben gereinigd vanwege het feit dat ik nieuwe filters heb, heb ik deze keer groen (HEPA) besteld. Uit nieuwsgierigheid besloot ik in de blauwe filter te kijken, deze komt met een luchtreiniger. Met de hulp van een zaagblad snijd ik in tweeën, dit is hoe het filter er uitziet na vier maanden werken in Poolse omstandigheden, d.w.z. perfecte lucht waarbij PM2,5 resultaten behaalt boven 150 ... Hoewel in sommige classificaties onze steden de wereld leiden.

Als we eenmaal weten dat we de wereldmachten voor zijn, gaan we terug naar het filter.

xiaomi filter

xiaomi filter

Zie ook
mihome xiaomi temperatuur

Wat betreft het werken in extreem moeilijke omstandigheden, slaagde hij er goed in. Zijn tijd is voorbij, zoals ik hierboven al zei, deze keer besloot ik om de beste, of op zijn minst de duurste, versie te kopen groen (HEPA), is momenteel in de promotie bij Gearbest.com winkel, als iemand ook eindigt, adviseer ik om te kopen.

HEPA-filter verwijderd uit de omgeving van de kleinste stofdeeltjes, bacteriën, de meeste virussen, huisstofmijtpoep, rook. Vrijwel alle verontreinigende stoffen waarvan de grootte niet groter is dan 0,3 microns worden verwijderd. Sde efficiëntie van PM2,5-deeltjesfiltering is 99,99%. Bij uitstek geschikt voor afstoffen, ik wacht thuis en geen stuifmeel is vreselijk voor mij 😉

xiaomi filter groen

En hoe werkt de zuiveringsinstallatie?

De Xiaomi-luchtreiniger werkt bij mij 24 / 7, overdag schakelt hij in de automatische modus over naar nachtmodus voor de nacht. In het appartement bleef de PM 2,5-coëfficiënt op het 45-niveau, als ik de slaapkamerdeur voor de nacht sloot, viel deze zelfs onder 10. Toen het buiten 150 voorbij was. Ik heb nooit problemen gehad, ik heb het nooit gereset. Elke keer dat het naadloos aansluit op de MiHome-applicatie. Uitrusting zeker aan te bevelen, geen problemen. Het stookseizoen in Polen loopt langzaam ten einde, de luchtvervuiling zal duidelijk binnen een maand vallen. Als je allergisch bent, raad ik aan om te kopen, anders breng je je vakantiegeld en Xiaomi luchtreiniger in oktober uit. U kunt ook de pagina volgen Deals.Pokoleniesmart.plals er een goede promotie is voor de Xiaomi-purifier, zal ik deze zeker toevoegen. Allergiepatiënten kunnen een luchtreiniger in de winkel kopen Gearbest.comIk raad de Prority Line aan, deze komt per koerier DPD zonder btw.

Scroll To Top