Nu lezen
Stofzuiger voor allergie - Xiaomi SWDK

stofzuiger voor mensen met allergieën

Onlangs informeerde ik over de nieuwe draadloze Xiaomi-stofzuiger, dat bij uitstek geschikt is als aanvulling op de zwabber- en robotstofzuiger Roborock. De Chinese fabrikant zei dat dit niet genoeg is en dat er thuis nog een ander schoonmaakmiddel moet zijn. Xiaomi Shuawadi Handheld Wireless Vacuum is verreweg de goedkoopste stofzuiger onder alle drie. Het is bedoeld voor het reinigen of juist steriliseren van oppervlakken zoals banken, bedden, kussens, stoelen, gordijnen en knuffels.

Xiaomi SWDK

Uiteindelijk is dit geen typische stofzuiger. Zijn belangrijkste taak is niet om vuil te verzamelen, hoewel ook amateurs die chips in bed eten, tevreden zijn. De hoofdtaak van de stofzuiger is het elimineren van mijten dat veel mensen allergie-aanvallen veroorzaken. Het werkt ook heel goed voor het verwijderen van dierenhaar, bijvoorbeeld van een bank. Om mijten te elimineren, heeft het een speciaal eigen reinigingssysteem, dit systeem bestaat uit drie fasen:

  • aardbeving - wil de mijten die zich diep in de matras bevinden, "ophogen"
  • intrekken - de zuigkracht is 6000 Pa
  • UV-C-sterilisatie - uitgezonden door een speciale lamp. De door de fabrikant opgegeven levensduur is 10000 uur.

De stofzuiger heeft een ingebouwde 2200mAh-batterij, de oplaadtijd van 0-100% kost 2,5 uur. Bij maximaal vermogen biedt 25 minuten werking op een volle batterij, het geluidsniveau is 65 dB. Het opladen vindt plaats in een speciaal dockingstation.

Een ander belangrijk element is de plaatsing van een HEPA-filter in een roestvrijstalen kooi. Het heeft ook een speciaal energiebesparingssysteem. Schakelt de UV-lamp automatisch uit zodra we de stofzuiger verplaatsen naar 5 cm van het te reinigen oppervlak. Het geheel weegt alleen 1,3 kg, na 25 minuten werken hebben we geen last van. De inhoud van de tank is niet te groot, het is alleen 0.4-liter, maar de belangrijkste taak is om het oppervlak te desinfecteren. Ik ben erg geïnteresseerd in deze taak, ik denk dat het het stof, de huisstofmijt is die me koud maakt en niest. Ik ben benieuwd of Xiaomi me helpt om afscheid te nemen van de vervelende effecten van allergieën.

Zie meer
iReader T6

Xiaomi SWDK

Xiaomi Shuawadi Handheld draadloze vacuümkosten in China 299 yuan, 47 dollars. In de crowdfunding-campagne bereikte hij al 2417% van het benodigde bedrag, de eerste klanten worden verwacht in juli op de 2 te komen. Dit laat zien hoeveel dit een goed product is.

Bekijk de beste aanbiedingen voor de stofzuiger op de site Deals.PokolenieSmart.pl