Nu lezen
Stofzuiger Xiaomi Mijia Handstofzuiger van 15 augustus in Polen

Aan het begin van het jaar presenteerde Xiaomi in China haar eerste handstofzuiger genaamd Xiaomi Mijia Handstofzuiger. Als je onze website regelmatig volgt, heb je deze zeker al gezien registratie. Xiaomi zet de internationale expansie voort en half augustus zal de stofzuiger officieel beschikbaar zijn in de Poolse distributie.

Xiaomi Mijia Handstofzuiger is de ideale uitrusting voor effectieve reiniging zonder kabels. Met de ingebouwde oplaadbare batterij met de 2500 mAh-capaciteit kunt u 30 minuten met één lading doorwerken. Als je het op m2 zet, kan deze batterij die is opgeladen tot 100% het 160 m2-oppervlak reinigen. Werkt goed in zowel het appartement als thuis.

De borstelloze motor in de behuizing heeft 100 RPM en levert zuigkracht 100 AW (23 kPA). De stofzuiger heeft verschillende bedrijfsmodi om uit te kiezen. Modusselectie vertaalt zich in zuigkracht, batterijduur en geluidsniveau. In de stille modus stoot Xiaomi Mijia Handstofzuiger alleen 72 dB uit.

Xiaomi Mijia Handstofzuiger

Bent u allergisch, verdraagt ​​u geen stof? Door een vijf-traps luchtfiltratie met HEPA-filters te gebruiken, worden 99,97% stofdeeltjes (inclusief PM 2.5 eliminatie) en 99,99% mijten gevangen. Tijdens het gebruik zuigt de stofzuiger vuile lucht op en laat gefilterd water vrij.

In de set krijgen we samen met de stofzuiger een dockingstation met een lader aan de muur en verschillende soorten terminals. Met behulp van de hoofdtip stofzuig je de tapijten, de korte is perfect om de leuningen en fauteuils op te ruimen. We brengen de meeste tijd in hen door, en dit is het hol van stof en mijten. Nadat we het smalle einde hebben bereikt, bereiken we de hoeken en gaten.

De Poolse première van 15 augustus, de stofzuiger Xiaomi Mijia Handstofzuiger is geprijsd op 1099 PLN.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top