Nu lezen
Gerenoveerde waterverwarmer van Xiaomi

Scishare waterverwarmer

Een nieuw product heeft het crowdfundingplatform bereikt. Een boiler ontworpen door Scishare. Het bedrijf biedt al één product van een vergelijkbaar onderwerp, "slim"koffiezetapparaat. Het bedrijf Viomi was verantwoordelijk voor de eerste generatie boiler. Na 9 maanden na het debuut van de originele versie, verklaarde Xiaomi dat het nodig is om het product te verbeteren. Deze keer werd Scishare gekozen. De twee zijn zeer wenselijk in het Middenrijk, het heeft het al bereikt 1687% hoeveelheid nodig op het crowdfundingplatform.

Boiler

Scishare waterverwarmer

wat ontbrak in de eerste versie en wat ontbreekt in Xiaomi-waterkokerGelukkig was het al in het nieuwe product. Het gaat over knop voor handmatige temperatuurregeling, zonder in te stellen op de telefoon. Ik hou van gadgets die worden bestuurd door een smartphone, maar in sommige opzichten fysieke knoppen, zijn knoppen beslist beter. Dergelijke apparaten zijn naar mijn mening keukenaccessoires. De nieuwe boiler is perfect voor liefhebbers van yerba mate, groene thee en andere kruiden. Al deze eigenschappen zijn met elkaar verbonden, dat zou niet zo moeten zijn brouw ze met kokend water. Dankzij de Scishare-verwarming kunnen we de temperatuur instellen die momenteel nodig is.

Scishare waterverwarmer

U kunt de temperatuur met de knoppen instellen op een van de vijf waarden: : 55 ° C, 70 ° C, 85 ° C, 95 ° C of 100 ° C. Het bedrijf heeft toegepast 2200W-verwarming, kan het water op tijd op de ingestelde temperatuur verwarmen slechts 3 seconden.

Scishare waterverwarmer

Zie ook
Youpin Vacuum

De Scishare-boiler heeft afmetingen 280 mm x 328 mm x 136 mm, het gewicht is 2,2kg. Afmetingen zijn genoeg om een ​​bril te houden en zelfs een thermoskan. Er is een watercontainer met 1,8L-capaciteit op de achterwand

Scishare waterverwarmer

De Scishare-boiler is geprijsd 299-yuan, $ 46. De verzending start op augustus 2.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top