Nu lezen
Oldschool-sportschoenen van U'Revo voor slechts 299-yuan

U'Revo is een van de vele nieuwe bedrijven die het Xiaomi-ecosysteem zijn binnengegaan. Een nieuw product en sportschoenen troffen het financieringsplatform.

Oldschool-sportschoenen van U'Revo

Oldschool-sportschoenen van U'Revo

De schoenen zijn gemaakt van EVA-rubberen materialen, die gemakkelijk te wassen zijn. Om de weerstand van het product te vergroten, werden zeer sterke kunststoffen gebruikt. Jeff Henderson, die ook aan de Lanser-schoenen van Yeezy heeft gewerkt, heeft bijgedragen aan het creëren van schoenen.

Oldschool-sportschoenen van U'Revo

De nieuwe U'Revo-schoenen hebben een sportieve look, Xiaomi beveelt aan dat ze worden gebruikt voor meer gymnastiekoefeningen dan voor hardlopen. Voor hardlopers heeft de Chinese reus andere producten, met betere demping, b.v. Amazfit Antilope. In het U'Revo-product is gekozen voor een zeer hoge duurzaamheid, maar met behoud van voldoende flexibiliteit.

Oldschool-sportschoenen van U'Revo

Net als andere U'Revo-producten zijn dezelfde nieuwe schoenen unisex, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De maat is iets kleiner dan bij andere schoenen, het begint met het 37-nummer en eindigt met 44.

U'revo-sportschoenen zijn geprijsd in China op 299-yuan, $ 43. Verzending naar de eerste klanten start op september 14. Dit is een van de weinige Xiaomi-producten die niet erg populair is. Op het financieringsplatform verzamelde hij 56% van het benodigde bedrag.

Scroll To Top