Nu lezen
OneCloud multimediacentrum voor thuis van Xiaomi
OneCloud

Chinese reus toegevoegd aan het aanbod van een nieuwe multimedia-speler, werd gemaakt door Net Heart Technology Co. Het zal omgaan met de opslag en het afspelen van bestanden op uw smartphone, tv, computer of tablet.

OneCloud Media Player

OneCloud

Het apparaat heeft de afmetingen 145 mm x 90 mm x 43 mm en weegt 350g. Het heeft een ARM-processor geklokt 1.5 GHz met 1 GB RAM DDR 3 en 8 GB intern geheugen. Aan de achterkant bevindt zich een reeks HDMI-poorten, 2x USB 2.0, micro SD-kaartlezer en Gigabit Ethernet-poort.

OneCloud

8 GB-geheugen is erg klein, daarom moet de speler op een externe harde schijf worden aangesloten om NAS-geheugen of netwerkopslag te creëren. Dankzij de meegeleverde applicatie kun je bestanden van je smartphone, computer en tablet bekijken, wijzigen en delen. Ik ben niet bang voor de snelheid van het afspelen van bestanden in het Wi-Fi-thuisnetwerk, maar ik ben wel benieuwd hoe de overdracht buiten het huis eruit zal zien. Xiaomi HD Router met 1 TB-schijf heeft een zeer magere overdracht als u iets via 4G wilt inschakelen, is de verzendsnelheid 10-20 kb / s. Ik hoop dat OneCloud in deze kwestie veel beter zal zijn.

OneCloud

OneCloud Media Player kost in 480-yuan van China, $ 70. De verzending start vanaf 22 augustus, dus elke dag zou moeten verschijnen in winkels die import buiten China aanbieden. Natuurlijk met een extra vergoeding.