Nu lezen
Een zonnepaneel op uw smartphone van Xiaomi?

Zoals we kunnen lezen op letsgodigital.org, heeft Xiaomi bij WIPO (World Intellectual Property Organisation) een smartphone-patent aangevraagd met een zonnepaneel.

Zoals we op de afbeelding kunnen zien, moet het zonnepaneel op de achterkant van de smartphone worden geplaatst en heeft het een 3 / 4-achteromslag nodig. De smartphone is vrijwel identiek aan de Xiaomi Mi 8 Pro, met een vingerafdrukscanner aan de voorkant van het scherm. De selfiecamera bevindt zich onder het scherm en wordt weergegeven met de nieuwste technologie die is ontwikkeld door Xiaomi.

LG heeft al in het 2010-jaar geprobeerd een smartphone met dit soort functies te lanceren. Het prototype van LG tijdens 10 minuten opladen in de zon was echter in staat om de batterijen op te laden op 2 minuten gesprekstijd. 9 is sindsdien geslaagd en er is veel onderzoek op dit gebied gedaan. Misschien hebben sindsdien Xiaomi-specialisten een oplossing gevonden voor energieverlies en convergentie van zonlicht in het paneel.

Zoals u weet, is Xiaomi helaas niet van plan om deze smartphone op dit moment te produceren. Het idee is echter heel goed om een ​​hoge autonomie te bereiken, met behulp van een van de meest economische en gezonde natuurlijke hulpbronnen die we hebben.

Scroll To Top