Nu lezen
Geruchten over Mi Mix 3 derde sectie

Zoals ik al zei de laatste binnenkomst, Xiaomi Mix 3 het wordt het populairste onderwerp in deze ongewone vakantie van nieuwe Xiaomi-producten. Maar zelfs ik dacht niet dat ze elke dag zouden verschijnen ...

Een foto van het gerucht / lek van vandaag ziet er heel realistisch uit en het zou me niet verbazen als de nieuwe Mi Mix 3 er zo uitzag. De camera is aan de boven- of onderkant niet zichtbaar, dus het beeld bevestigt andere informatie dat de camera uit de behuizing zal worden verplaatst. Het enige waar ik fouten in kan vinden is de balk met de onderste knoppen, in mijn Mi Mix 2 heb ik het voor een lange tijd uitgeschakeld, ik gebruik veel betere gebaren.

Geruchten over Mi Mix 3 derde sectie

Geruchten over Mi Mix 3 derde sectie

De Mi Mix-serie was vanaf het begin een premium product

Xiaomi Mi Mix is ​​de meest luxueuze smartphone in het Xiaomi-portfolio, het bewijst de manier van verpakken. Elke andere smartphone, zelfs het vlaggenschip Mi 8 heeft een kleine rechthoekige doos. Mi Mixy zijn verpakt in een grotere, vierkante doos afgewerkt met elegant zwart.

Het nieuwste Mi Mix 3 frameloze frame zal zeker in staat zijn om draadloos op te laden. Vandaag ging informatie over de potentiële oplader in de set samen met de smartphone naar het netwerk. Xiaomi moet het traditionele van het stopcontact opgeven en de inductielader in plaats daarvan in de doos plaatsen.

Zie ook
Xiaomi-amazfit-SmartWatch-2

Xiaomi Mi Mix 3 draadloos opladen

Ik vraag me af hoeveel afleveringen de telenovela zal duren voordat de Xiaomi Mi Mix 3 officieel wordt gepresenteerd.

Scroll To Top