Nu lezen
Xiaomi-waterverwarmer met ingebouwd kwaliteitstester

Een paar maanden geleden beschreef ik een boiler Viomi. Het apparaat is goed, maar Xiaomi heeft een nog beter apparaat gepresenteerd. De nieuwe versie is het werk van het bedrijf Xiaolang en heeft twee belangrijke verbeteringen: TDS-waterkwaliteitsmeter en directe verbinding met water (bijv. 5L baniak). Het is niet nodig om water in de tank te gieten, zoals in het geval van Viomi.

Xiaolang TDS bevindt zich momenteel in de crowndyfind-campagne en verzamelde 2-dagen 486% van het benodigde bedrag. 2 dagen blijven tot het einde van de verzameling.

Afmetingen van de nieuwe verwarmer zijn 273 mm x 187 mm x 280 mm en weegt 1250g, het totale vermogen van het apparaat is 2100W.

De installatie van het apparaat is fantastisch eenvoudig. Steek de stekker in de 230V-aansluiting en de slang naar de waterbron, bijv. Een 5-literfles. Wanneer we het achter ons hebben, druk dan op de knop en na + -3 seconden zullen we warm water in het glas ontvangen. Er zijn vijf temperaturen om uit te kiezen: kamertemperatuur, 40 graden Celsius, 55 graden Celsius, 85 graden Celsius en 100 graden Celsius. Nadat u op de knop hebt gedrukt, wordt het 250- of 500-water toegevoegd aan de container, afhankelijk van onze configuratie.

Zoals ik al zei, heeft het Xiaolang-apparaat ook een TDS-waterkwaliteitscontrolesysteem. De waterkwaliteit wordt in realtime weergegeven op het display in de basis van het apparaat.

Xiaolang-waterverwarmer met TDS-kwaliteitsmeter was geprijsd in China bij 299 yuan, $ 44. Verzending naar de eerste mensen start op 29 Augustus 2019 jaar.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top