Nu lezen
De vraag naar Xiaomi Mi 8 is gedaald, er is geen probleem met de beschikbaarheid

Wanneer Xiaomi een nieuw product presenteert, verkoopt het het in verschillende pools na een bepaald aantal stukken, waardoor het meer klanten kan bereiken en meer media-aandacht kan bieden. Dit is het geval voor de belangrijkste merken van de meeste fabrikanten en hetzelfde gold voor Xiaomi Mi 8, die tijdens de eerste beurt verkocht in 97 seconden. Wat zorgde voor extra publiciteit en het verlangen om te kopen aangewakkerd, na alle anderen kopen.

De vraag naar Xiaomi Mi 8 is gedaald, er is geen probleem met de beschikbaarheid

De vraag naar Xiaomi Mi 8 is gedaald, er is geen probleem met de beschikbaarheid

Een smartphone die anderhalve maand geleden in de verkoop is gegaan, wekt bij kopers niet zoveel belangstelling op en het is veel eenvoudiger om te bestellen. In het begin werden smartphones om de paar dagen "verkocht" en snel verkocht. Momenteel is het model 6 GB RAM en 64GB intern geheugen nu beschikbaar voor meerdere uren. Modellen met een hogere capaciteit worstelen nog steeds met problemen. Dit is ook een goede prognose voor ons, omdat de winkels die verzending naar Europa aanbieden gemakkelijker hun inventaris kunnen voltooien.

Het vlaggenschip Xiaomi Mi 8 is de opvolger van het Mi 6-model. De Chinese fabrikant liet het 7-model weg, gebruikte een vergelijkbare manoeuvre als Apple. Nummer acht omdat Xiaomi dit jaar zijn 8-verjaardag viert. Xiaomi Mi 8 heeft een AMOLED-scherm met 6,21-diagonaal met 2248 x 1080-resolutie. De processor is de meest efficiënte Snapdragon 845 die momenteel op de markt is. De camera is ook een van de beste op de markt, volgens de DXoMArk-test bezet de vijfde positie met een score van 99-punten en o 2-punten presteren beter dan iPhone X. De batterij heeft een 3400 mAh-capaciteit. Daarnaast heeft het NFC, dubbele GPS en ondersteuning voor twee nanoSIM-kaarten.

Zie ook

Ik koos het 6GB RAM-geheugen en 128 GB intern geheugen in het wit, ik hoop dat het me snel zal bereiken.

Scroll To Top