Nu lezen
Bianca wasmachine van Candy is een goed voorbeeld van slimme apparaten die het dagelijks leven gemakkelijker maken

Nog niet zo lang geleden, toen we huishoudelijke apparaten kozen, werden we niet geleid door de intelligente functies ervan, zoals de besturing vanuit de applicatie. Er zijn echter huishoudelijke apparaten zoals een oven of wasmachine, die tot voor kort onze constante aanwezigheid vereiste. Dankzij IoT hebben we nu de mogelijkheid om hun tijd x te besteden voordat ze hun werk verlaten - naar mijn mening een onbetwistbaar pluspunt. In plaats van een uur te wachten om te roosteren, kunnen we meteen aan tafel gaan en gaan eten nadat we van ons werk zijn teruggekeerd. Het bedienen van de wasmachine maakt je leven ook een stuk eenvoudiger, waarschijnlijk moest je je dagelijkse schema aanpassen om het wasgoed op te hangen. Dankzij moderne, intelligente wasmachines kunt u zelf bepalen wanneer u wilt afwassen of op afstand van uw werk wilt wassen.

Bianca wasmachine van Candy

Intelligente apparaten thuis betekenen meer veiligheid en comfort

Ben je bang om de oven of wasmachine in te schakelen als je niet thuis bent vanwege een mogelijke storing en brand of overstroming? Natuurlijk gebeuren er mislukkingen, maar er zijn manieren. De overstromingssensor is de kostprijs van 40 zloty's, rook rond 80 zloty's, maar nog steeds besluiten weinig mensen om ze te kopen. Na verloop van tijd zal dit veranderen, het zal hetzelfde zijn als met gegevensback-ups. Mensen zijn onderverdeeld in twee categorieën: mensen die een back-up maken van gegevens en mensen die het zullen doen, maar helaas zullen ze te weten komen over deze noodzaak wanneer het te laat is. Naar mijn mening zal hetzelfde zijn met intelligente technologie in huizen, het zal steeds meer worden en in de loop van de tijd zullen steeds meer mensen de voordelen en voordelen ervan in het leven gaan waarderen.

Ik ben een actief persoon, ik hou van sport. Al een tiental dagen probeer ik te leren springen op een springtouw zoals boksers, want nu ben ik zwak, maar ik geef niet op. Touwklimtraining betekent sportaerobics. Een dergelijke actieve levensstijl houdt verband met de noodzaak van het dagelijks wassen van zweterige kleding. Het runnen van een blog is mijn passie en ik doe het na uren van mijn "belangrijkste" werk. Het kost veel tijd, ik zit vaak op de juiste tweede "dag", ik ben rond middernacht klaar, maar ik vind het leuk. Ik probeer mezelf en de website constant te ontwikkelen. Ik ben op zoek naar verschillende faciliteiten die me in staat zullen stellen om beter te functioneren in elk aspect van mijn leven. Vaak zet ik de was aan en werk aan de teksten zal me genoeg verteren dat ik hem vergeet. Na vele uren is het wasgoed niet geschikt. Het is geschikt om opnieuw te wassen.

Vier belangrijke criteria bij het kiezen van een nieuwe wasmachine

Ik besloot dit probleem op te lossen en ging op zoek naar een intelligente wasmachine. Bij het kiezen van, werd ik geleid door vier functies. Ten eerste om zuinig te zijn. Ten tweede moest het een afstandsbediening hebben met de kennisgeving van het afwerken van het wasgoed. Het derde criterium waar ik me bij het kiezen van een wasmachine voor heb laten leiden, is het uiterlijk. Ik was op zoek naar een model dat er leuk uitzag, ik hou van minimaal ontwerp. Het laatste belangrijke aspect voor mij was de prijs-kwaliteitverhouding. Ik vond dit alles in het product van het Italiaanse snoepbedrijf. Het model dat ik besloot was Bianca BWM 1410PH7R / 1-S.

Bianca heeft een minimalistisch ontwerp, een poeder / vloeistofcontainer aan de linkerkant en een bedieningsknop aan de andere kant en dat is alles. Eenvoud en functionaliteit, de functies die indruk maken op de populairste smartphone ter wereld of iPhone. Candy machine heeft ook vergelijkbare kleuren als Apple-producten, in de grijze ruimte-versie. De behuizing is donkergrijs en de grote deur is afgewerkt in rokerig zwart. Het ziet er goed uit, ik hou niet van tientallen knoppen op de behuizing, Bianca heeft er geen. Het is uitgerust met een smartring - een knop met aanraaktoetsen en een LCD-scherm. Zoals ik al zei, ik geef om het economische apparaat en Bianca voldoet perfect aan dit criterium, de energieklasse is A +++. De wasmachine kreeg de efficiëntieklasse A, dit is de hoogste waardering voor de wasmachine, wat bewijst dat de Bianca-wasmachine zeer zuinig is, zowel op het gebied van elektriciteits- als waterverbruik. Een ander belangrijk aspect is de luidheid van het werk, vanwege de inverter motor is de wasmachine erg stil.

Wat kan Bianca doen?

Het is tijd om verder te gaan naar de functies die voor mij belangrijk zijn als een nerd of slim. Ik heb wasserij tot nu toe als een vervelende taak behandeld, maar dankzij Bianka en de technologie die erin wordt gebruikt, is dit proces voor mij veel aangenamer geworden. Ik heb het geluk dat ik nog een product heb: een verwarmde wasdroger verlaagd van het plafond. Uitermate geschikt voor het drogen van kleding in de herfst en de winter.

De app om de wasmachine te beheren is Candy, gewoon Fi, de applicatie is multiplatform, je vindt hem in zowel de Play Store als de App Store. Een koppeling van een smartphone met Bianca is kinderspel. We voeren de applicatie uit, kiezen welk product uit de Candy-portfolio we willen combineren en scannen de QR-code die zich op de wasmachine bevindt. Het blijft alleen nodig om het wachtwoord voor het Wi-Fi-thuisnetwerk in te voeren en dat is alles, de wasmachine is positief verbonden met de smartphone.

Hoe voer ik de was uit? Ik laad vuile kleding in de tank, giet het poeder en zet de wasmachine in de afstandsbedieningsmodus. De rest van de configuratie wordt uitgevoerd op een smartphone, in sommige apparaten is afstandsbediening onpraktisch, maar bij de wasmachine werkt het perfect. Ik hoef het niet meteen te doen, ik kan het elke keer doen als ik in de rij in de winkel wacht of als het water kookt. Het tweede belangrijke ding: ik ben een kerel en de stempels van programma's op traditionele wasmachines zijn als hiërogliefen. Programma's zijn maar ik heb altijd hetzelfde programma gekozen, universeel, dat de materialen vernietigde door de verkeerde temperatuur of omzet te kiezen.

In de Candy simply-Fi-app wordt alles grondig uitgelegd en gegroepeerd in categorieën, zoals gezondheid en hygiëne, waarbij er programma's zijn voor het verwijderen van mijten, slechte geuren, anti-allergische programma's en huisdieren. Er is ook een categorie voor mij - sport en recreatie. Je kunt een programma kiezen voor het wassen van rugzakken, gymkleding, jassen, schoenen. In geval van nood is er het 14 min. Verfrissende programma - een supersnelle volledige wascyclus voor licht vervuild katoen of gemengde kleding. Een groot voordeel dat elk programma een beschrijving heeft en grondig wordt uitgelegd.

700 mogelijke combinaties bij het kiezen van een afwasprogramma

Toegewijde programma's zijn echt heel veel, maar dat is niet alles. Zodra we een programma kiezen, zijn er nog meer opties om uit te kiezen en de hoeveelheid hangt af van het programma dat we hebben gekozen. Je kunt ook de temperatuur instellen, centrifugeren, het vuilniveau bepalen of extra opties inschakelen, zoals het innovatieve systeem in Candy-producten - minder kreukels. Mogelijkheden om de was te personaliseren zijn enorm, er zijn maar liefst 700 mogelijke combinaties. Ik koos het programma dat geschikt was voor wat ik in de trom gooide, maar ik heb er niet meer mee interfereerd. Candy heeft meer dan 70-zomerervaring in de productie van wasmachines, zodat ze hun spullen kennen en de configuratie goed is afgestemd.

Nadat u het programma hebt geselecteerd, kunt u op Play drukken om te beginnen met wassen of een andere belangrijke parameter configureren - startvertraging. U kunt instellen wanneer het wasgoed moet starten of wanneer het moet eindigen, een zeer nuttige functie. Uiteindelijk werk je aan 17, in de ochtend dat je de was ophoudt om te eindigen bij 17: 15 kom je, hang en kalm. Na het wassen ontvangt u ook een melding op uw smartphone of smartwatch als u deze hebt. Dit is wat ik verwacht van de technologie van de 21e eeuw - het is het dagelijkse leven vergemakkelijken en zeker zo'n product is de Bianca-wasmachine van Candy.

Praat met de wasmachine

Je kunt ook met Bianca praten en zij zal je helpen het juiste programma te kiezen. Helaas is er op dit moment geen stemassistent in het Pools beschikbaar en dit geldt ook voor de Candy-wasmachine.

De wasmachine zorgt ook voor zichzelf, wordt gevraagd wanneer basisonderhoud moet worden uitgevoerd, zoals het reinigen van de trommel of het filter.

ZOOM-functie

Het display heeft een speciale ZOOM-knop, het maakt niet uit welk programma u kiest, de wasmachine kan elke stof wassen gedurende 59 minuten. De ideale functie in geval van onverwachte exits.

Er zijn geen perfecte producten, Bianca heeft ook nadelen

Natuurlijk moet elk product een minpunt hebben, functies die niet iedereen tevreden zullen stellen. Zoals ik al zei, het uiterlijk telt voor mij, ik hou van minimalisme en ik vind het niet leuk ... Lettertype in de applicatie op het startscherm. Gelukkig, als we naar het product gaan - wasmachine, afzuigkap of ander apparaat, is het al normaal en prikt niet in de ogen.

De tweede minpunt is om de wasmachine op afstand te bedienen, draai de knop naar de positie "afstandsbediening", en vervolgens vindt automatisch vergrendeling van de deur plaats. Als we het niet doen, kunnen we niet beginnen met wassen met een smartphone.

Is het het waard? definitief

Volg me een paar weken met de Bianca-wasmachine en ik ben er erg blij mee. Sommigen zullen geen aandacht schenken aan het lettertype en anderen vinden het misschien leuk. Na de eerste twee weken met Bianca, draaide ik automatisch de knop naar "afstandsbediening" na het laden van vuile kleren, het werd een routine voor mij. Met een intelligente wasmachine is het als een automatische transmissie in de auto, zolang je het niet hebt, zul je niet weten hoe gemakkelijk het is om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken.

Reactie bekijken (1)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top