Nu lezen
Draagbaar elektrisch scheerapparaat Xiaomi, 30 dagen op batterij.

Draagbaar xiaomi elektrisch scheerapparaat

Xiaomi heeft al een traditioneel scheerapparaat met verwisselbare bladen. Onlangs is een draagbaar elektrisch scheerapparaat gepresenteerd dat bestand is tegen 30-dagen op een enkele lading en zelfs een USB-C-poort heeft.

Reizigers ..

Het scheerapparaat is voornamelijk ontworpen voor mensen die veel reizen, vanwege het compacte formaat en de lange werktijd van de batterij, tot een maximum van 30-dagen. Ervan uitgaande dat we elke dag niet langer dan 3 minuten scheren. Het is gemaakt van een aluminium behuizing ter grootte van een creditcard en past gemakkelijk in uw zak.

Portable shaver xiaomi

Vanwege het hoofdkenmerk van het apparaat of de mobiliteit, is het ontworpen voor droog scheren. De scherpe messen zijn gemaakt van Japans staal met 60 HRC-hardheid, de trillingsfrequentie is 7600 per minuut. De aan / uit-knop bevindt zich onder de klep om onbedoeld inschakelen te voorkomen. De USB-C-poort wordt gebruikt om op te laden, we kunnen de oplader gebruiken vanaf een smartphone of powerbank.

Zie ook

Portable shaver xiaomi

Beschikbaarheid en prijs

Het Xiaomi draagbare elektrische scheerapparaat is verkrijgbaar in China voor 179-yuan, of rond 27 $. Momenteel verkrijgbaar in de winkel Gearbest in de promotie voor 39,99 $ met gratis verzending. Ik heb besteld, maar als iemand op een betere aanbieding wacht, raad ik aan de promotie te volgen die is gekoppeld aan scheerapparaat.

Als je geen andere promoties wilt missen, volg dan tjilpen lub Facebook.

Scroll To Top