Nu lezen
Xiaomi elektrisch scheerapparaat [uitpakken]

Xiaomi elektrisch scheerapparaat

Ik heb een haarscheerapparaat heel lang geschoren zonder enige overlay. Ik was verantwoordelijk voor het scheren om de paar dagen en het enige wat ik nodig had was een geladen scheermes, geen schuim. Vanwege het feit dat het scheermes al vliegt. Toen het elektrische scheerapparaat Xiaomi aan de horizon verscheen, plaatste ik onmiddellijk de bestelling.

Xiaomi elektrisch scheerapparaat arriveert in een klassieke witte, elegante doos. Je ziet meteen dat dit een Xiaomi strikte-product is, niet een van de submerken. Op de voorkant een afbeelding van de apparatuur die zich in het midden bevindt en een korte beschrijving van de parameters onderaan de doos onderaan.

In een doos buiten het elektrische scheerapparaat zelf bevindt zich een USB-> USB-C-kabel om op te laden, een kleine borstel om te reinigen en een handleiding in het Chinees.

Het is tijd om naar het elektrische scheerapparaat van Xiaomi te gaan, het is erg compact, het past gemakkelijk in een sierbehuizing of zelfs in een zak. Aan de onderkant van het apparaat bevindt zich een USB-C-poort om op te laden en een LED die informeert over de oplaadstatus van het scheerapparaat.

Na het verwijderen van de plastic kap, toont een van de zijkanten de knop om het apparaat in te schakelen. Wanneer we de machine nog meer "demonteren" en aan de bladafdekking trekken, zie je het scherpe scheerapparaat. Meteen wordt de inscriptie "Made in Japan" in mijn ogen gegooid, in mijn verbeelding heb ik voor mijn ogen vlijmscherpe Japanse katana, ik hoop dat Xiaomi met een scheerapparaat vergelijkbaar zal zijn.

De eerste scheerbeurt

Met enthousiasme begon ik aan het eerste scheren, zoals ik in het begin al heel lang schreef dat ik me niet scheerde tot nul. Je zou kunnen zeggen dat ik mijn haar kapotmaak. Ik was erg onaangenaam teleurgesteld, het xiaomi elektrische scheerapparaat geknepen, ze schoor onnauwkeurig. Een groot deel van het gezichtshaar is verdwenen. Ik heb 15 minuten geschoren en ik kon me niet op een bevredigende manier scheren. Ik heb in de gebruikershandleiding gelezen dat het tijd kost voor de huid om zich aan te passen aan de nieuwe manier van scheren. Nadat 9 gedurende drie weken drie keer per week scheert, moet scheren comfortabel zijn. Dat is tenminste wat Xiaomi verklaart, we zullen het zien.

Bij de tweede scheerbeurt is het beter, het past zich niet aan, maar laat het soms met gezichtshaar achter. Ik zal mijn rapporten na een maand doorgeven.

Xiaomi elektrisch scheerapparaat je kunt kopen voor ongeveer $ 37.

6 reacties
  • Naar mijn mening is het het niet waard. Hoewel ik Xiaomi-producten erg waardeer, zou ik dit scheerapparaat absoluut niet kopen. Bedrijven zoals Philips of Braun verbeteren hun scheerapparaat jarenlang en hier werden ze "gek" met een enkele folie. Je zult nooit tevreden zijn met de scheereffecten, het is zonde van je lijden. Tevredenheid met een elektrisch scheerapparaat dat u hiervoor zult hebben van Philips-producten - bij voorkeur de 9000-serie.

  • Omdat het meer een toeristisch scheerapparaat is, geen dagelijks scheerapparaat, heeft het maar één mes, dus je mag geen wonderen verwachten. Onlangs zijn de prijzen van Xiaomi-producten gestegen

  • Ik wacht op een scheerapparaat met twee, en bij voorkeur drie, USB-C-geladen folies. Naar mijn mening is dit een noodgeval voor korte reizen, of voor het scheren van gezichtshaar voor een avondje uit, als iemand er om geeft

    • Naar mijn mening is het nergens geschikt voor, ik heb een ander scheerapparaat uit China besteld voor een vergelijkbare prijs. Volgende week komt, vergelijk.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top