Nu lezen
Draagbare muggenverdelger van Xiaomi - 25 werkdagen

Hij kwam lang geleden naar mij toe mug repeller van Xiaomi, maar ik denk dat het te goed werkt, want ik heb geen muggen. Er zou niets vreemds aan zijn, alleen dat het apparaat in een doos zit en is uitgeschakeld. Xiaomi heeft ook een ander model in zijn portfolio, een product speciaal voor wandelaars. Je kunt het aan je rugzak vastmaken en als een zwerver op pad gaan.

Draagbaar muggenspray - 25 werkdagen

Draagbaar muggenspray

De voeding maakt gebruik van twee 1.5V AA-batterijen die de ventilator naar binnen dirigeren. De ventilator is ontworpen om een ​​afweermiddel te verwijderen dat geurloos is voor de mens en niet-toxisch. De grootte van de repeller is 61 mm x 61 mm x 25 mm, en weegt 25g.

In de set met het apparaat bevinden zich twee vervangbare cartridges, die in totaal beschikbaar zijn op 50-dagen. Iedereen is genoeg voor 200-uren, ervan uitgaande dat we 8-uren per dag zullen gebruiken, is genoeg voor 25-dagen.

Draagbaar muggenspray

Het draagbare afweermiddel lijkt op een miniatuur bluetooth-luidspreker. Bij de set hoort ook een riem waarmee je je heerlijk aan de rugzak kunt vastmaken. Naast de lijn zitten ook twee sets batterijen (4-stukjes) en zoals ik hierboven al noemde, twee cartridges.

Zie ook
tekentafel xiaomi 2

De draagbare muggenverdelger is verkrijgbaar in de winkel Banggood.com. Ik heb mijn exemplaar al besteld.

Draagbaar muggenspray

Scroll To Top