Nu lezen
Qin, een smartphone van Xiaomi met fysieke knoppen

Aan het einde van 2014 werd Qin opgericht in China. Het doel hiervan is de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie, namelijk software. Ze besloten om een ​​smartphone te maken uit het vorige tijdperk, met fysieke knoppen die de mogelijkheden van de huidige smartphones zullen vervangen. Zoals met vele andere producten die op het Xiaomi financieringsplatform staan, is Qin verantwoordelijk voor het product en Xiaomi voor distributie. De smartphone ging naar het Xiaomi crowdfunding-platform en heeft al 805% van het benodigde bedrag bereikt, de vraag of kopen omdat goedkoop?

Qin, een smartphone van Xiaomi met fysieke knoppen

De Qin-smartphone heeft de afmetingen 13,2 cm x 5,3 cm x 8,5 cm. Het heeft een 2,8 inch scherm met 240 x 320 resolutie. Onder hoe groot het display zijn er traditionele, fysieke knoppen. Natuurlijk zou het niet kunnen ontbreken WiFi en Bluetooth in de 4.2-versie. Het heeft ook een infrarood diode om zelfs een tv of airconditioning te bedienen. Er zijn twee versies met 4G en 2G draadloze connectiviteit en ondersteuning voor twee simkaarten tegelijkertijd. De smartphone heeft geen B20.

Qin, een smartphone van Xiaomi met fysieke knoppen

Met behulp van een smartphone kun je apparaten uit de Mi Home-serie bedienen met je stem, maar slechts een tijdje in het Chinees. De Smarton voedt de 1480 mAh-batterij, opgeladen via de USB-C-poort. Gewoon op 15 dagen van waken of 420 minuten continu praten. Het geluid is een dubbele stereoluidspreker. De producent gaf het volledig op van de camera, zowel aan de achterkant als aan de voorkant.

De Qin-smartphone is geprijsd op 199-yuan, 29 $ voor de 2G-versie. De 4G-versie kost de 299-yuan of $ 43 aan het huidige tarief. Verzending naar de eerste klanten start op september 15.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top